Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
4SEX panák realistický ROCCO

4SEX panák realistický ROCCO

Realistický muž ROCCO je vyrobený z materiálu imitujúceho ľudskú kožu a je ohybný do takmer akejkoľvek pozície. Má implantované vlasy, mihalnice aj obočie.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Pripadáte si osamelí a hľadáte spoločnosť, ktorá bude mať vždy chuť aj náladu pre vaše túžby a erotickú fantáziu? Pozvite na rande tohto štýlového gentlemana a dovoľte mu potešiť všetky vaše zmysly. Realistický panák ROCCO je vyšportovaný chlapík svetlej pleti, ktorému nie sú cudzie žiadne sexuálne praktiky. Životná veľkosť, autentický moderný vzhľad a tie najkvalitnejšie materiály z neho robia vhodného kamaráta pre všetky príležitosti. ROCCO vás prekvapí nielen na prvý pohľad!

Telo tohto chlapáka je vyrobené z realistického TPE materiálu, ktorý sa vyznačuje dokonalým napodobením ľudskej kože. Na dotyk je veľmi hebký a príjemný a jeho skvelou vlastnosťou je, že dokáže rýchlo prijímať teplo a udržať ho. Perfektne vypracované detaily ako napríklad články prstov, posilňované brušné svaly a prsia vrátane bradaviek vás presvedčia o tom, že ho chcete mať doma k dispozícii, aby ste sa k nemu mohli kedykoľvek privinúť.
Jeho hlava je naopak vyrobená z hodvábneho silikónu a dostane vás svojou výnimočnou prirodzenosťou. Vďaka tuhšiemu silikónu verne kopíruje napríklad chrupavky v ušiach či nos, lícne kosti aj vyzývavé pery, takže takmer nespoznáte rozdiel. Úplnou mimoriadnosťou sú potom implantované krátke vlasy, mihalnice a precízne upravené obočie. Štýlové strnisko vytvorí dojem drsňáka a sklenené oči majú skutočne uhrančivý pohľad, ktorý vám dá jasne najavo, že je pripravený vás perfektne uspokojiť. ROCCO má tiež decentné ochlpenie v podpazuší, na hrudníku a tiež v lone, čo z neho robí drsnejšieho a ešte prirodzenejšieho muža. Aj tieto chĺpky sú takisto nastrelené aby zvýraznili prirodzený vzhľad.

Samozrejmosťou je možnosť využitia análneho otvoru tohto borca. Bude vám plne k službám. Vnútorný stimulačný tunel vás bude nádherne láskať a dráždiť. Rovnako tak jeho 27,5 centimetrov dlhá a 4,7 cm objemná pýcha bude pripravená k divokej nespútanej jazde. ROCCO sa nebude brániť ničomu a nedovolí si odvrávať. Pevná konštrukcia z nerezovej ocele s kĺbmi skrytá v jeho vnútri sa bez námahy prispôsobí polohe, ktorú si chcete vychutnať. Dokáže si sadnúť, oprieť sa o stôl, dokonca aj stáť. Penis má tiež kovovú výstuž, ktorú možno ohnúť podľa vašich preferencií. V balení vám dodáme tiež bohaté príslušenstvo ako je klystír pre čistenie, luxusné ochranné rúcho pre uschovanie, bavlnené rukavice k čistotnej manipulácii, hrebeň pre úpravu štýlu vlasov a sexy obliečok.
Nebráňte sa ničomu, ROCCO vás nikdy neodmietne, prívetivo vás zbaví stresu a dopraje vám nezabudnuteľné chvíle vášne.

UPOZORNENIE:
Ak ROCCOVI kúpite vlastné šaty, doporučujeme len biele alebo veľmi svetlé odtiene, aby nedošlo k zafarbeniu jeho kože. Stálosť farby vyskúšajte na menej viditeľnom mieste napr. na chodidle panáka!
Panáka, prosím, ošetrujte len podľa pokynov uvedených v prílohe PDF, ktorú nájdete pod fotografiou.
Vyhnite sa ostrým predmetom, nadmernému slnečnému žiareniu a blízkosti tepelných plôch vrátane otvoreného ohňa. Snažte sa stavať panáka len na hladké povrchy a rovné podlahové krytiny. Taktiež neohýbajte panáka do neprirodzených uhlov. Panák by napríklad nemal sedieť v tzv. tureckom sede.
Oblečenie na obrázku je len ilustračné a môže sa líšiť od skutočne dodanej bielizne.
V prípade lubrikácie používajte len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu materiálu. Celú našu ponuku nájdete tu.

Prečo si vybrať 4SEX panáka realistického ROCCA:

  • neskutočne vierohodný muž so skutočným výrazom a perfektnými detailami
  • dokonale autentické ochlpenia vrátane implantovaných vlasov, mihalníc a obočia
  • vyrobený z realistického materiálu TPE imitujúceho ľudskú kožu
  • konštrukcia s kĺbmi z nerezovej ocele
  • je ohybný do takmer akejkoľvek pozície a vie dokonca aj stáť
  • súčasťou balenia je bohaté príslušenstvo

Parametre:


Farba pleti: svetlá
Materiál: TPE materiál, nerezová oceľ (konštrukcia a kĺby), silikón
Rozmery: výška 170 cm, obvod hrudníka 82 cm, obvod pása 69 cm, obvod boku 96 cm, dĺžka paží 62 cm, dĺžka nôh 89 cm, dĺžka chodidiel 22 cm, obvod stehien 56 cm, použiteľná hĺbka análku 13 cm , priemer roztiahnuteľný, dĺžka penisu 27,5 cm, použiteľná dĺžka 20 cm, priemer 4,7 cm, hmotnosť 45 kg
Vibrácie: nie
Lubrikácia: iba gély na vodnej báze
Pozn .: parochňa i oblečenie na obrázku je len ilustratívne a líši sa od skutočne dodaného oblečku, ktorý je súčasťou balenia.
V prípade, že ROCCOVI kúpite vlastné šaty, doporučujeme len biele alebo veľmi svetlé odtiene, aby nedošlo k zafarbeniu jeho kože. Stálosť farby vyskúšajte na menej viditeľnom mieste napr. na chodidle panny!

UPOZORNENIE: Panáka, prosím, ošetrujte len podľa pokynov uvedených v prílohe PDF, ktorú nájdete pod fotografiou.

Zákazník, ktorý si objednáva realistickú pannu, ktorá nie je na sklade, ale len na objednávku, je povinný zaplatiť 50% zálohu z uvedenej ceny na webe pozri Obchodné podmienky. Táto záloha je v prípade zrušenia objednávky zo strany zákazníka nevratná.
V prípade, že sa zákazník rozhodne pre platbu "Na dobierku", účtujeme si zálohu vo výške 40,- Euro z dôvodu nadrozmerného tovaru. Tovar je samozrejme odosielaný na naše náklady a suma slúži len ako istina, že si zákazník objednaný tovar prevezme a bude odpočítaná z celkovej sumy za tovar. V prípade platby kartou alebo prevodom nie je záloha účtovaná.

Parametre
Farba pleti:
Výška: