Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
4SEX panna realistická LENE

4SEX panna realistická LENE

Panna realistická LENE je vyrobená z materiálu podobného koži, je skvele prepracovaná a ohybná do takmer akejkoľvek pozície.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Najnovší typ realistickej panny vo veľkosti 158 cm.

Prepracovaná do detailu a tak ohybná - lepšie ako živá.

Dokonalé krivky padnúce skvele do ruky.

Bez výhovoriek okamžite pripravená na akciu.

Nekladie žiadne prekážky vašej fantázii.


LENE sa teší, až si s ňou budete robiť, čo vás len napadne a nepovie vám na to ani slovo! Má veľmi krásnu tvár so skutočným výrazom, plné tvarované pery a jej oči s riasami sú ako živé. Žiadna nevýrazná "Klaunská" tvár ako býva u obyčajných panien zvykom. Veľké pevné prsia s bradavkami vyzerajú ako pravé a vy sa s nimi môžete pekne pohrať a pomaznať ich. Pre vaše potešenie môžete využívať všetky jej otvory - pusinku, vagínu aj anál.

LENE je vyrobená z termoplastických elastomérov (TPE), vďaka ktorým je tak krásne ohybná a jej svetlá pleť dokonale napodobňuje skutočnú kožu, ktorá je veľmi realistická na dotyk. Vnútornú výstuhu tvorí nerezová oceľ s kĺbmi, preto nie je problém si LENE pripraviť a ohnúť do ktorejkoľvek vašej obľúbenej pozície.

Spolu s LENE vám dodáme bohaté príslušenstvo: parochňu, sexy šaty, príslušenstvo k čisteniu, bavlnené rukavice a ochranné textilné rúcho.

Prečo si vybrať pannu realistickú LENE:

  • neskutočne vierohodná panna so skutočným výrazom
  • vyrobená z materiálu, ktorý napodobňuje ľudskú kožu
  • je ohybná do takmer akejkoľvek pozície
  • súčasťou balenia je bohaté príslušenstvo

Parametre:


Farba pleti: svetlá
Materiál: TPE, nerezová oceľ (kĺby), silikón
Výška: 158 cm
Prsia: 79 cm
Pás: 55 cm
Boky: 81 cm
Hĺbka pusy: 13 cm
Hĺbka vagíny: 18 cm
Hĺbka análneho otvoru: 16 cm
Pozn .: parochňa i oblečenie na obrázku je len ilustratívne a líši sa od skutočne dodaného oblečku, ktorý je súčasťou balenia.
V prípade, že panne kúpite vlastné šaty, doporučujeme len biele alebo veľmi svetlé odtiene, aby nedošlo k zafarbeniu kože panny. Stálosť farby vyskúšajte na menej viditeľnom mieste napr. na chodidle panny!

UPOZORNENIE: Pannu, prosím, ošetrujte len podľa pokynov uvedených v prílohe PDF, ktorú nájdete pod fotografiou.

Zákazník, ktorý si objednáva realistickú pannu, ktorá nie je na sklade, ale len na objednávku, je povinný zaplatiť 50% zálohu z uvedenej ceny na webe pozri Obchodné podmienky. Táto záloha je v prípade zrušenia objednávky zo strany zákazníka nevratná.
V prípade, že sa zákazník rozhodne pre platbu "Na dobierku", účtujeme si zálohu vo výške 40,- Euro z dôvodu nadrozmerného tovaru. Tovar je samozrejme odosielaný na naše náklady a suma slúži len ako istina, že si zákazník objednaný tovar prevezme a bude odpočítaná z celkovej sumy za tovar. V prípade platby kartou alebo prevodom nie je záloha účtovaná.

Parametre
Farba pleti:
Výška:
Zaradenie do kategórií
Silikónové panny