Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Adventný kalendár 2021

Adventný kalendár 2021

Famózny adventný kalendár pre rok 2021 nabitý 24 erotickými pomôckami na december až do Vianoc. Jedinečné vzrušujúce prekvapenie pre každý deň.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Je pre vás obdobie decembrového zhonu stresujúce a vy stále netušíte čo darovať svojej drahej polovičke pod stromček? Využite príležitosť vrátiť sa svojím spôsobom do detských rokov a dajte svojmu partnerovi adventný kalendár pre rok 2021. Nenájdete v ňom však čokoládu, ale je pravdou, že sladké prekvapenie vás čakať bude. Budete môcť každý deň v decembri otvoriť jednu malú krabičku a odhaliť jej tajomstvo.
Kalendár v neuveriteľne elegantnom dizajne ponúkne 24 sexy vzrušujúcich erotických pomôcok svetových značiek pre ňu aj pre neho, ktoré vám pomôžu objaviť nepoznané a ochutnať nevyskúšané. Ideálna príležitosť začať experimentovať a priniesť do spálne žeravú atmosféru úplne novej dimenzie intímnej rozkoše. Nájdete tu 10 fascinujúcich erotických hračiek, ktoré vám ukážu cestu rajom. Ďalej tiež 5 rôznych kozmetických výrobkov ako lubrikačný gél či masážny olej aj 4 rôzne erotické doplnky. Zabehnite do tajomného sveta ľahkých BDSM praktík s 2 pomôckami a v neposlednom rade samozrejme vyvrcholí vaša zábava políčkom s číslom 24. Fenomenálna pomôcka exkluzívnej značky Womanizer, ktorú vám necháme ako skutočné prekvapenie. Prezradíme len, že dokáže poskytnúť ten najrýchlejší, najspoľahlivejší a najintenzívnejší orgazmus. Čo vás tiež určite poteší je, že cena celého balenia mnohonásobne prevyšuje jeho konečnú sumu.
Buďte tento rok originálny a urobte radosť sebe aj svojej láske. S týmto darčekom rozhodne neoľutujete.

Prečo si vybrať adventný kalendár 2021:

  • skvelý darček pre milenca či milenku
  • mnoho prekvapení od svetových značiek
  • široká škála erotických pomôcok v jednom exkluzívnom balení
  • 24 rôznych pomôcok pre ňu aj pre neho
  • obstará pikantnú zábavu na každý deň v predvianočnom zhone
  • ideálny pre experimentovanie a vyskúšanie nových zážitkov

Parametre:


Materiál: rôzne zloženie materiálov
Rozmery: 37,5 cm x 26,5 cm x 17,2 cm
Parametre
Zaradenie do kategórií
Novinky Novinky pre oboch