Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Adventný kalendár Feel the MAGIC SHIVER 2022

Adventný kalendár Feel the MAGIC SHIVER 2022

Zmyselný a elegantný adventný kalendár plný prekvapení napchatý až po okraj 24 luxusnými erotickými hračkami a pomôckami pre každý deň až do Vianoc.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Je pre vás obdobie decembrového zhonu stresujúce a vy stále netušíte čo darovať svojej drahej polovičke pod stromček? Využite príležitosť vrátiť sa svojim spôsobom do detských rokov a dajte svojmu partnerovi adventný kalendár Feel the MAGIC SHIVER pre rok 2022. Nenájdete v ňom však čokoládu, ale je pravdou, že sladké prekvapenie vás čakať bude. Budete môcť každučký deň v decembri otvoriť jednu malú krabičku a odhaliť jej tajomstvo. Zažite magické chvenie.
Kalendár v neuveriteľne elegantnom dizajne ponúkne 24 sexi vzrušujúcich erotických pomôcok vybraných svetových značiek pre ňu aj pre neho, ktoré vám pomôžu objaviť nepoznané a ochutnať nevyskúšané. Ideálna príležitosť začať experimentovať a priniesť do spálne horúcu atmosféru úplne novej dimenzie intímnej rozkoše.
Nájdete tu 12 fascinujúcich erotických hračiek, ktoré vám ukážu cestu rajom. Ďalej tiež 5 rôznych kozmetických výrobkov ako lubrikačný gél či masážny olej aj 4 rôzne erotické doplnky. Vstúpte do tajomného sveta ľahkých BDSM praktík s 2 pomôckami a v neposlednom rade samozrejme vyvrcholí vaša zábava políčkom s číslom 24. Fantastická pomôcka exkluzívnej značky We-Vibe, ktorá spríjemní všetky spoločné chvíle vo dvojici. Párový vibrátor z úžasného hodvábneho silikónu rozmazná vaše predstavy a dovedie vás oboch na samotný vrchol erotickej extázy. Čo vás tiež určite poteší je, že cena za obsah celého balenia mnohonásobne prevyšuje jeho konečnú sumu.
Buďte tento rok originálni a urobte radosť sebe i svojej láske. S týmto darčekom rozhodne neoľutujete.

Prečo si vybrať adventný kalendár Feel the MAGIC SHIVER 2022:

  • skvelý darček pre milencov či milenku
  • veľa prekvapení od svetových značiek
  • široká škála erotických pomôcok v jednom exkluzívnom balení
  • 24 rôznych pomôcok pre ňu aj pre neho
  • obstará pikantnú zábavu na každý deň v predvianočnom zhone
  • ideálny na experimentovanie a vyskúšanie nových zážitkov
  • obsah balenia mnohonásobne prevyšuje celkovú cenu

Parametre:


Materiál: rôzne zloženie materiálov
Rozmery: krabica 37,5 cm x 26,5 cm x 17,5 cm
Parametre