Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Adventný kalendár SATISFYER LOVE CHRISTMAS

Adventný kalendár SATISFYER LOVE CHRISTMAS

Exkluzívny adventný kalendár SATISFYER LOVE CHRISTMAS napchatý 24 luxusnými darčekmi pre oboch na každý decembrový deň. Obdobie Vianoc začnete skutočne milovať.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Vianoce už klopú na dvere, obchodné domy sa môžu pretrhnúť, aby vám ponúkli inšpiráciu pod stromček, ale vy viete, že to chce niečo špeciálne? Máme pre vás ten najzmyselnejší tip tohto roka. Urobte si tohtoročné Vianoce hravé a obdarujte seba alebo váš náprotivok týmto adventným kalendárom SATISFYER LOVE CHRISTMAS, ktorý pre vás nemecký výrobca so starostlivosťou namiešal.
Obsahuje 24 fenomenálnych erotických pomôcok, na každý decembrový deň jeden, až do vyvrcholenia na Štedrý deň. Preto môžete prekvapiť svoju drahú polovičku a nadeliť jej radosť o pár dní skôr. Hodnota luxusného balenia mnohonásobne prevyšuje jeho konečnú cenu, ale prežitie týchto sviatočných dní záleží len na vašej dobrej nálade a preto sa vás snažil SATISFYER maximálne potešiť.
Nájdete tu 4 najpredávanejšie pomôcky, ktoré si milióny spokojných užívateľov nemôžu vynachváliť. Ďalej objavíte skvostnú pomôcku s prepojením cez mobilnú aplikáciu Satisfyer Connect, ktorá vám dá ochutnať silu modernej technológie. Okrem toho s ňou môžete využiť ovládanie odkiaľkoľvek na svete, či využiť možnosť chatu a videorozhovoru. Celkovo je pre vás nachystaných 8 vzrušujúcich vibračných zariadení. Kalendár tiež nezabúda na vhodné zvodné prádlo a prináša dva módne kúsky značky PENTHOUSE, ktoré nažhavia intímnu atmosféru. 2 lubrikačné a 2 masážne gély zaistia dlhotrvajúcu a jedinečnú zábavu v iskrivom spojení. Skrátka neprídu ani priaznivci análneho vystrájania a ľahkých BDSM praktík a ak sa necítite byť milovníkom týchto metód, možno práve teraz dostanete odvahu všetko vyskúšať. Zavŕšenie, ktoré vás čaká pod stromčekom, sa skrýva pod číslom 24 a zaručí žene rýchly, intenzívny a výnimočný orgazmus, aký doteraz nezažila. V nádhernej krabici sa nachádza ešte veľa tajomstiev, avšak zámerne nebudeme nič prezrádzať, aby ste si svoju túžbu mohli užiť sami a naplno.
S týmto setom jednoducho rozhodne nebude čas sa nudiť a nájdete v ňom všetko, po čom vaše srdce zaplesá. Exkluzívne hračky pre ňu aj pre neho, ktoré využijete buď sami alebo ich prizvete k párovej predohre.
SATISFYER miluje Vianoce a Vianoce milujú SATISFYER. Preto s nami tento rok zvolajte "Šťastné, veselé a erotické ..."

Prečo si vybrať adventný kalendár SATISFYER LOVE CHRISTMAS:

  • skvelý darček pre milenca či milenku
  • mnoho prekvapení od svetovej značky
  • široká škála erotických pomôcok v jednom exkluzívnom balení
  • 24 rôznych pomôcok pre ňu aj pre neho
  • obstará pikantnú zábavu na každý deň v predvianočnom zhone
  • ideálny na experimentovanie a vyskúšanie nových zážitkov

Parametre:


Materiál: rôzne zloženie materiálov
Rozmery: 45,8 cm x 41,5 cm x 9 cm
Parametre