Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Adventný kalendár SATISFYER PREMIUM 2022

Adventný kalendár SATISFYER PREMIUM 2022

Exkluzívny adventný kalendár plný zmyselného potešenia a vzrušujúceho prekvapenia. 24 luxusných pomôcok pre oboch na každý decembrový deň až do Vianoc.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Vianoce už klopú na dvere, obchodné domy sa môžu pretrhnúť, aby vám ponúkli inšpiráciu pod stromček, ale vy viete, že to chce niečo špeciálne. Máme pre vás ten najzmyselnejší tip tohto roku. Urobte si tohtoročné Vianoce hravé a obdarujte seba alebo vášho partnera týmto adventným kalendárom SATISFYER PREMIUM pre rok 2022, ktorý pre vás tento nemecký výrobca so starostlivosťou namiešal.
Obsahuje 24 fenomenálnych erotických pomôcok, na každý decembrový deň jeden až do vyvrcholenia na Štedrý deň. Preto môžete prekvapiť svoju drahú polovičku a nadeliť jej radosť o pár dní skôr. Celková hodnota obsahu v luxusnom balení mnohonásobne prevyšuje jeho konečnú cenu, ale pre prežitie týchto sviatočných dní záleží len na vašej dobrej nálade a preto sa vás snažil SATISFYER maximálne potešiť.
Nájdete tu celkom 8 vzrušujúcich erotických pomôcok. Ďalej objavíte hneď 4 hračky značky Satisfyer, ktoré si milióny spokojných používateľov nemôžu vynachváliť. Kalendár tiež nezabúda na vhodnú zvodnú bielizeň a prináša dva módne kúsky značky PENTHOUSE, ktoré nažhavia intímnu atmosféru. 3 lubrikačné a masážne gély zaistia dlhotrvajúcu a jedinečnú zábavu v iskrivom spojení. Skrátka neprídu ani priaznivci análneho šantenia a ľahkých BDSM praktík a pokiaľ sa necítite byť milovníkmi týchto metód, možno práve teraz dostanete odvahu všetko vyskúšať. Zavŕšenie, ktoré vás čaká pod stromčekom sa skrýva pod číslom 24 a zaručí žene rýchly, intenzívny a výnimočný orgazmus, aký doteraz nezažila. Úplne mimoriadna limitovaná edícia svetoznámej PRO 2 vyrobená z lekárskeho silikónu prvotriednej kvality, navyše s prepojením cez mobilnú aplikáciu Satisfyer Connect, ktorá vám dá ochutnať silu modernej technológie. Okrem toho s ňou môžete využiť ovládanie odkiaľkoľvek na svete či využiť možnosť chatu a videochatu. V nádhernej krabici sa nachádza ešte mnoho tajomstiev, avšak zámerne nebudeme nič prezrádzať, aby ste si svoju túžbu mohli užiť sami a naplno.
S týmto setom jednoducho rozhodne nebude čas sa nudiť a nájdete v ňom všetko, po čom vaše srdce zaplesá. Exkluzívne hračky pre ňu aj pre neho, ktoré využijete buď sami alebo ich prizvite k párovej predohre.
SATISFYER miluje Vianoce a Vianoce milujú SATISFYER. Preto s nami tento rok zvolajte "Šťastné, veselé a erotické..."

Prečo si vybrať adventný kalendár SATISFYER PREMIUM 2022:

  • skvelý darček pre milenca či milenku
  • veľa prekvapení od svetovej značky
  • široká škála erotických pomôcok v jednom exkluzívnom balení
  • 24 rôznych pomôcok pre ňu aj pre neho
  • slávna PRO 2 v limitovanej edícii s modernou technológiou mobilnej aplikácie
  • obstará pikantnú zábavu na každý deň v predvianočnom zhone
  • ideálny na experimentovanie a vyskúšanie nových zážitkov

Parametre:


Materiál: rôzne zloženie materiálov
Rozmery: 41,5 cm x 45,5 cm x 9 cm
Parametre