Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Darček balzam Loovara OMG! IT'S BALM For Him 30 ml

Darček balzam Loovara OMG! IT'S BALM For Him 30 ml

Jedinečný vegánsky balzam na penis Loovara OMG! IT'S BALM For Him s objemom 30 ml. Stimulačný hrejivý účinok skvalitňuje rozkoš pre intenzívnejšie orgazmy.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

V tak malej fľaštičke sa skrýva taký zázrak! Prežite neopakovateľné chvíle plné vášne a nekonečnej rozkoše. Podporte svoje intímne momenty s týmto balzamom Loovara OMG! IT'S BALM For Him s objemom 30 ml. Balzam na penis prvotriednej nemeckej kvality je vyrobený s maximálnym ohľadom na túžbu a potešenie mužov. Je dermatologicky testovaný, hladký a veľmi priateľský a citlivý k ľudskej pokožke. Nedráždi, nelepí a neobsahuje mikroplasty. Vybrané ingrediencie čisto vegánskeho zloženia vám ponúknu unikátne pocity, ktoré vedú k búrlivému vyvrcholeniu. Stimulačný hrejivý efekt prekrví penis a poskytne mu dokonalú citlivosť, ktorú využijete nielen pri masturbácii, ale aj pri používaní vašich obľúbených erotických hračiek či priamo pri sexe samotnom. Vďaka praktickej fľaštičke sú dávkovanie aj aplikácia jednoduché a tieto zmyselné účinky si tak môžete užiť kedykoľvek a kdekoľvek. Stačí naniesť malé množstvo na prst a vmasírovať do žaluďa. Budete prekvapený, ako ľahko vás prenesie do erotickej extázy.
Vyskúšajte niečo nové a vychutnajte si svoje vzrušujúce hrátky s úplne odzbrojujúcou dávkou báječných orgazmov.

Prečo si vybrať balzam Loovara OMG! IT'S BALM For Him 30 ml:

  • luxusný stimulačný balzam pre mužov výnimočnej nemeckej kvality
  • jemná a hladká textúra citlivá k ľudskej pokožke
  • unikátne vegánske zloženie
  • dermatologicky testované
  • nedráždi ani nelepí a neobsahuje mikroplasty
  • dráždivý hrejivý efekt prekrví penis a prinesie výnimočnú citlivosť
  • možno využiť pri masturbácii ako aj s erotickými pomôckami alebo pri sexe
  • praktická fľaštička ponúkne jednoduchú aplikáciu

Parametre:


Obsah: 30 ml
Zloženie: Aqua, Ricinus communis (Castor) Seed Oil, Sorbitol, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Acrylates / C10-30 Alkyl acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Parfum, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Caffeine, Benzoic Acid, Vanillyl Butyl Ether, Menthyl lactate, Punica granatum (Pomegranate) Seed Oil, Alcohol, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, Caprylic / Capric Triglyceride, Ethylhexylglycerin, Ascorbyl palmitate, Citronellol, Limonene, Linalool, Citric Acid, ascorbic Acid, Citral
Parametre