ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino

Balzam Loovara GET HIM

Príjemný balzam Loovara GET HIM s objemom 50 ml s feromónmi pre mimoriadnu príťažlivosť. Vegánske zloženie s prírodnými extraktmi perfektne hydratuje pokožku.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dostaňte ho! Využite príležitosť a premeňte sa v dokonalú zvodkyňu, ktorá ho bude lákať bez toho, aby vedel prečo. Vyskúšajte tento unikátny balzam pre ženy Loovara GET HIM s objemom 50 ml nemeckej kvality s obsahom prírodných feromónov, ktoré nevedomky aktivujú bunky vášho náprotivku a ovplyvňujú jeho sexuálne správanie. Vďaka tomu budete atraktívnejšie a žiadanejšie, než kedykoľvek predtým. Balzam čistého vegánskeho zloženie obsahuje extrakty z koreňa Makandi a Theaflavin z listov čierneho čaju, ktorý ešte posilňuje tento účinok. Jemný gél na báze vody a glycerínu s prídavkom extraktu z Aloe Vera má hladkú textúru, výborne sa vstrebáva a zanecháva hodvábny pocit. Neobsahuje mikroplasty, nedráždi ani nelepí. Perfektne hydratuje a zvláčňuje, pretože aj zdravá a hebká pokožka dokáže priťahovať pozornosť mužov. Balzam je takmer bez zápachu, takže neovplyvní nežiaducou vôňou vašu polovičku a nechá tak pracovať iba jeho podvedomie. Malá praktická fľaštička s dávkovačom sa ľahko schová v kabelke, aby ste mala svoju magnetickú silu vždy po ruke. Toto afrodiziakum možno použiť na tvár či na krk, ideálne pred tým, ako pôjdete na rande s mužom svojich snov.
Vytvorte tajomne zmyselnú atmosféru a vyžiadajte si jeho chtivé pohľady nenásilným a štýlovým spôsobom.

Prečo si vybrať balzam Loovara GET HIM 50 ml:

  • luxusný jemný gél pre ženy s afrodiziakálnymi účinkami prvotriednej nemeckej kvality
  • hladká textúra balzamu citlivá k ľudskej pokožke
  • unikátne vegánske zloženie je dermatologicky testované
  • obsahuje prírodné feromóny a extrakty podporujúce mimoriadnu príťažlivosť
  • nedráždi ani nelepí a neobsahuje mikroplasty
  • perfektne sa vstrebáva a hydratuje pokožku
  • zanecháva príjemný hodvábny pocit
  • malá praktická fľaštička s dávkovačom ponúkne jednoduchú aplikáciu

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 50 ml
Zloženie: Aqua, propanediol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerín, Phenoxyethanol, Dehydroxanthan Gum, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum, Ceratonia siliqua (Carob) Fruit Extract, Jasminum Officinale Flower Extract, phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin , Sodium hyaluronate
Parametre