Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino

Balzam Loovara GET HER

Príjemný balzam Loovara GET HER v objeme 50 ml s feromónmi pre mimoriadnu príťažlivosť. Vegánske zloženie s prírodnými extraktmi perfektne hydratuje pokožku.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dostaňte ju! Využite príležitosť a premeňte sa v dokonalého zvodcu, ktorý ju bude lákať, bez toho aby vedela prečo. Vyskúšajte tento unikátny balzam pre mužov Loovara GET HER v objeme 50 ml nemeckej kvality s obsahom prírodných feromónov, ktoré nevedomky aktivujú bunky vášho náprotivku a ovplyvňujú jej sexuálne správanie. Vďaka tomu budete atraktívnejšie a žiadanejšie, než kedy predtým. Balzam čistého veganského zloženia obsahuje extrakty z koreňa Makanda a Theaflavin z listov čierneho čaju, ktorý ešte posilňuje tento účinok. Jemný gél na báze vody a glycerínu s prídavkom extraktu z Aloe Vera má hladkú textúru, výborne sa vstrebáva a zanecháva hodvábny pocit. Neobsahuje mikroplastu, nedráždi ani nelepí. Perfektne hydratuje a zvláčňuje, pretože aj zdravá a hebká pokožka dokáže priťahovať pozornosť žien. Balzam je takmer bez zápachu, takže neovplyvní nežiaducou vôňou vašu polovičku a nechá tak pracovať iba jej podvedomie. Malá praktická fľaštička s dávkovačom sa ľahko schová vo vrecku saka, aby ste mal svoju magnetickú silu vždy po ruke. Toto afrodiziakum možno použiť na tvár či na krk, ideálne pred tým, ako pôjdete na rande so ženou svojich snov.
Vytvorte tajomne zmyselnú atmosféru a vyžiadajte si jej chtivé pohľady nenásilným gentlemanským spôsobom.

Prečo si vybrať balzam Loovara GET HER 50 ml:

  • luxusný jemný gél pre mužov s afrodiziakálnymi účinkami prvotriednej nemeckej kvality
  • hladká textúra balzamu citlivá k ľudskej pokožke
  • unikátne vegánske zloženie je dermatologicky testované
  • obsahuje prírodné feromóny a extrakty podporujúce mimoriadnu príťažlivosť
  • nedráždia ani nelepia a neobsahuje mikroplasty
  • perfektne sa vstrebáva a hydratuje pokožku
  • zanecháva príjemný hodvábny pocit
  • malá praktická fľaštička s dávkovačom ponúkne jednoduchú aplikáciu

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 50 ml
Zloženie: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerín, propanediol, Phenoxyethanol, Dehydroxanthan Gum, Benzoic Acid, Caffeine, Dehydroacetic Acid, Parfum, Coleus Forskohlii Root Extract, Ethylhexylglycerin, arganínu, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citronellol, Limonene
Parametre