ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Cestovná sada Holika Holika s Aloe Vera 3 x 55 ml

Cestovná sada Holika Holika s Aloe Vera 3 x 55 ml

Cestovná sada ošetrujúcej kozmetiky so silou prírody. Aloe Vera obsiahnuté v hydratačnom géle, sprchovom géle a čistiacej pene s blahodarnými účinkami.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Hľadáte skvelý darček pre svojich blízkych, idete na dovolenku alebo chcete mať svoju prvotriednu kozmetiku stále pri sebe? Potom si rozhodne kúpte túto fantastickú cestovnú sadu Holika Holika s Aloe Vera. Tri úžasné gély prvotriednej vegánskej kvality, ktoré sa postarajú o vašu pokožku s tou najnežnejšou starostlivosťou. Neobsahujú umelé farbivá, propylénglycol, benzofenón ani BHT. Ako už názov napovedá, významnú časť ingrediencií zastupuje výťažok z Aloe Vera, ktorá je známa po tisíce rokov svojimi blahodarnými liečivými a hydratačnými účinkami. Obsahuje gél na intenzívnu hydratáciu pokožky, sprchový gél a čistiaci gél v nádherných dizajnových fľaštičkách po 55 ml. Gély zmyselne vonia, osviežujú pokožku a dodávajú jej zjemnenie a hodvábnu mäkkosť. Regenerujú ju a hoja drobné poranenia. Sú vhodné aj pre citlivú pokožku a ideálne pre celé telo vrátane tváre. Čistiaca pena účinne odstraňuje nečistoty aj odumreté kožné bunky a jemne čistí. Ďalšie zložky ako výťažky z uhorky, kapusty, vodného melónu a bambusu zanechajú vašu pokožku vláčnu a vyživenú.
Gél pre hydratáciu naneste na telo alebo tvár a nechajte absorbovať. Sprchový gél naneste na špongiu a napeňte. Potom vmasírujte do pokožky a opláchnite. Čistiacu penu napeňte medzi dlaňami s vlažnou vodou a jemne vmasírujte do pleti a opláchnite.
Doprajte si fantastickú a bezkonkurenčnú wellness starostlivosť, nech už ste kdekoľvek.

Prečo si vybrať cestovnú sadu Holika Holika s Aloe Vera:

  • dokonalá sada gélov prvotriednej vegánskej kvality vhodná pre akúkoľvek pokožku
  • sprchový aj hydratačný gél a čistiaca pena
  • nelepí ani nevytvára mastný film a jemne čistí
  • obsahuje extrakt z Aloe Vera známy pre svoje blahodárne účinky
  • dokonale hydratuje a zvláčňuje pokožku
  • upokojuje a predchádza vzniku podráždenia a regeneruje kožu
  • vhodné pre celú rodinu alebo ako darček
  • nádherné dizajnové uzatvárateľné tuby

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 3 x 55 ml
Vôňa: ovocná, osviežujúca
Zloženie: hydratačný gél - Aloe Barbadensis Leaf Juice, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Zea Mays (Corn) Leaf Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Polyacrylate, Carbomer, Triethanolamine, Fragrance, Phenoxyethanol, sprchový gél - Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ammonium Laureth Sulfate, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Zea Mays (Corn) Leaf Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Citullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Fragrance, čistiaca pena - Aloe Barbadensis Leaf Juice, Water, Lauryl Hydroxysultaine, Myristic Acid, Lauric Acid, Cocamidopropyl Betaine, Potassium Hydroxide, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Phenoxyethanol, Fragrance, Chlorphenesin, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Palmitic Acid, Capric Acid, Butylene Glycol, Betula Platyphylla Japonica Juice, Zea Mays (Corn) Silk Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Propylene Glycol, Glycerin, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Potassium Sorbate
Parametre