Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Čistiaci prostriedok EROS LADY TOYCLEANER WITHOUT ALCOHOL

Čistiaci prostriedok EROS LADY TOYCLEANER WITHOUT ALCOHOL

Čistiaci prostriedok pre erotické pomôcky EROS LADY TOYCLEANER bez alkoholu. Exkluzívne zloženie bez nepríjemného zápachu pre maximálne efektívnu dezinfekciu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Doprajte svojim obľúbeným hračkám tú najlepšiu starostlivosť a prispejte tomu, že vás vydržia uspokojovať oveľa dlhšie. Čistiaci prostriedok EROS LADY TOYCLEANER WITHOUT ALCOHOL dopraje vám aj vašim erotickým pomôckam maximálnu starostlivosť a hygienu. Jeho unikátne jemné zloženie bez alkoholu poteší vás aj vašich pomocníkov, pretože agresívny alkohol postupne ničí povrch vašich hračiek. Tento čistič predĺži ich životnosť a zároveň efektívne bojuje proti baktériám a vírusom. Naviac je bez nepríjemného zápachu po alkohole, takže budú svieže čakať na ďalšie milostné hrátky. Obsah panthenolu napomáha regenerácii drobným poraneniam. Skvelá ochrana pre vás aj vašeho miláčika. Fľaštička so sprejovým aplikátorom ľahko rozpráši tekutinu na celý povrch. Vystreknite párkrát na vašu pomôcku zo vzdialenosti približne 20 cm a počkajte aspoň 1 minútu. Potom osušte hračku jemnou handričkou, ktorá nepúšťa chlpy a máte hotovo.
Predĺžte život svojim obľúbeným hračkám a poskytnite im skvelú starostlivosť.

Prečo si vybrať čistiaci prostriedok EROS LADY TOYCLEANER WITHOUT ALCOHOL:

  • rýchla a efektívna hygiena pre vaše erotické pomôcky
  • jemné exkluzívne zloženie bez alkoholu
  • bez nepríjemného zápachu
  • panthenol urýchľuje hojenie drobného poranenia
  • fľaštička so sprejovým aplikátorom
  • na vodnej báze nezanecháva fľaky

Parametre:


Obsah: 100 ml
Zloženie: Aqua, Propylene Glycol, Hexamidine Diisethionate Phenoxyethanol, Neohesperidin Dihydrochalcone, PEG-40 Hydrogenated Castrol Oil, Parfum, Panthenol
Parametre
Zaradenie do kategórií