Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino

Čistiaci prostriedok SATISFYER MEN DISINFECTANT

Čistiaci prostriedok SATISFYER MEN 300 ml na dezinfekciu erotických pomôcok. Dezinfekcia zabraňuje infekcii a ďalším možným chorobám.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ste milovníkom erotických hračiek a používate ich pravidelne alebo len výnimočne? V každom prípade tieto hračky potrebujú údržbu. SATISFYER MEN DISINFECTANT 300 ml je určený pre pravidelnú hygienu erotických pomôcok. Čistením sprej zabraňuje infekciám, je všestrannou ochranou proti rôznym baktériám a vírusom.
Starajte sa o svojich intímnych kamarátov a oni vám potom budú verne a dlho slúžiť.

Prečo si vybrať čistiaci prostriedok SATISFYER MEN DISINFECTANT 300 ml:

  • čistič pre pravidelnú dezinfekciu erotických pomôcok
  • šetrná receptúra ​​bez alkoholu a zápachu
  • starostlivosť a čistenie bez škvŕn
  • vhodný pre všetky druhy materiálov
  • balenie 300 ml vydrží dlho

Parametre:


Farba: číra
Obsah: 300 ml
Zloženie na 100 g: 0,24 g Didecyldiemethylammoniumchlorid, 0,24 g Alkyldimethylbenzylammoniumchlorid, 24 g Alkyldimethylethylammoniumchlorid
Použitie: Pre dôkladné vyčistenie vášho Satisfyeru Men vyberte mäkký návlek z jeho vnútra. Je nutné stlačiť oba body v oblasti pumpovacích plôch a vytiahnuť návlek s plastovým rámčekom z jeho puzdra. Očistite teraz návlek pomocou vody a jemného mydla. Nakoniec nastriekajte Disinfectant Spray v niekoľkých odmeraných dávkach na celú plochu pomôcky a taktiež dovnútra tunela. Ak je plocha dostatočne namočená, nechajte dezinfekčný prostriedok pôsobiť po dobu 1 až 2 minút a potom ho utrite suchou a čistou handričkou. Aby zostal mäkký materiál návleku trvalo poddajný, odporúčame použiť tiež ošetrujúci púder SATISFYER MEN Renewing Powder 85 g.
Upozornenie: Nie je určený na použitie na pokožke. Neprehĺtajte a vyhnite sa očnému kontaktu. Uchovávajte mimo dosahu detí.
Poznámka: Fotografia je iba ilustračná.
Parametre