ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Darček Fun Factory TOYBAG M & TOYFLUID 100 ml

Darček Fun Factory TOYBAG M & TOYFLUID 100 ml

Fantastický lubrikačný gél na vodnej báze s príjemnou hodvábnou textúrou, ktorá nelepí a nezanecháva fľaky. Vegánske ingrediencie šetrné k telu i k erotickým pomôckam a prezervatívom. Darčeková taštička na zips na erotické hračky z unikátneho materiálu Tyvek®, ktorý nepúšťa vlákna, vám urobí radosť.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Prečo si vybrať:

  • hodvábne jemná textúra ideálna na zmyselné okamihy
  • vegánske zloženie šetrné k telu aj k pomôckam všetkých materiálov
  • perfektne hydratuje a dopraje dlhotrvajúcu klznosť
  • nezanecháva fľaky ani zvyšky
  • taštička so zipsom na erotické hračky
  • unikátny materiál Tyvek® nepúšťa vlákna

Popis produktu:

Doprajte svojim intímnym dobrodružstvám tú najnežnejšiu starostlivosť a následne aj obľúbeným hračkám dokonalú ochranu. Fantastický lubrikačný gél zaistí zmyselné prežitie milostných okamihov a jedinečná taštička uschová vaše pomôcky v úplnom bezpečí. To všetko od kvalitnej nemeckej firmy, ktorá definuje luxusnú erotickú zábavu.

Lubrikačný gél:

Gél obsahuje vybrané ingrediencie prvotriednej vegánskej kvality, ktoré sú zdravotne nezávadné a priateľské k ľudskej pokožke, ako aj ku všetkým dostupným materiálom erotických hračiek. Ideálny je na silikónové a realistické materiály. Je taktiež kompatibilný s latexovými prezervatívmi. Má hodvábne jemnú textúru, ktorá vám dopraje výnimočnú klznosť, perfektne hydratuje a spríjemňuje tak intímny styk. Farebná fľaštička s praktickým uzatvárateľným viečkom uľahčí aplikáciu a hravo ozdobí váš nočný stolík.

Taštička na erotické pomôcky:

Urobte si vo svojich hračkách poriadok a uschovajte ich tak, aby boli vždy v bezpečí a pripravené na ďalšiu vzrušujúcu jazdu. Taštička zlatej farby so zipsom je ušitá z unikátneho materiálu Tyvek®, ktorý ponúka mikrobiálnu ochranu a nepúšťa vlákna. Je vysoko odolný a ľahko umývateľný. Oceníte ju nielen doma, ale aj v prípade cestovania.

Zloženie:

Aqua, Glycerín, Hydroxyetylcellulóza, Phenoxyetanol, Ethylhexyglycerín

Parametre