Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Darčeková sada pre mužov Below The Belt Grooming Active Sporty Pants

Darčeková sada pre mužov Below The Belt Grooming Active Sporty Pants

Podpásový gél Below the Belt Grooming Active Sporty je v pánskej kozmetike prvý svojho druhu v oblasti intímnej hygieny. So sexi boxerkami tvoria svieži pár.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Trpíte nadmerným potením, športujete alebo máte sedavé zamestnanie a vaše podpalubie nemá dostatok priestoru a vzduchu? Iste poznáte dezodoranty a antiperspiranty. Ale tie na vaše intímne miesta nepatria. Čo s tým? Unikátna a výnimočná pánska kozmetika Britskej výroby prichádza s jedinečným produktom pre pánov. Podpásový gél pre mužov Below the Belt Grooming Active Sporty s obsahom 75 ml je skutočnou špecialitou. Dajte si poriadnu sprchu a po nej aplikujte tento gél na vaše intímne partie. Doprajte si luxus a nevynechajte jediné miestečko. Pekne ľavú stranu, potom pravú. A je hotovo! Gél veľmi rýchlo zaschne a vytvorí jemný film, ktorý ochráni vaše partie. Budete niekoľko hodín pekne v suchu a vo vôni. Je dermatologicky testovaný, jemný k citlivej pokožke, obsahuje esenciálne oleje a vonia po citrusoch so štipkou čierneho korenia. Vaše nádobíčko bude mať tú najlepšiu starostlivosť. V tejto sade so sexy boxerkami univerzálnej veľkosti tvoria dokonalý pár, vďaka ktorému sa budete cítiť svieži a v úplnej pohode. Bavlnené boxerky majú priestrannú prednú kapsu a sú veľmi elastické, aby sa perfektne prispôsobili. Darčekové balenie bude príjemným potešením v každom ročnom období.
Buďte kedykoľvek pripravení na rande. Bez lepenia, bez nepríjemných pocitov so skvelou vôňou tam, kde by ste to nečakali.

Prečo si vybrať darčekovú sadu pre mužov Below The Belt Grooming Active Sport Pants:

  • unikátna pánska kozmetika výnimočnej kvality
  • účinné a príjemné riešenie potenia v intímnej oblasti
  • extra rýchle sa vstrebáva a zanecháva svieži pocit bez lepenia
  • citrusová vôňa okorenená čiernym korením
  • obsahuje esenciálne oleje a je citlivý k pokožke
  • dermatologicky testovaný
  • v sade s bavlnenými boxerkami v univerzálnej veľkosti
  • darčekové balenie poteší vás i vašich priateľov či kolegov

Parametre:


Farba: biela, čierna
Obsah: boxerky v univerzálnej veľkosti, gél 75 ml
Zloženie: boxerky - 95% bavlna, 5% elastan, gél - Aqua (Water), Aluminum Starch Octenylsuccinate, CYCLOPENTASILOXANE, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Dimethicone / Vinyl Dimethicone Crosspolymer, PEG-40 hydrogenated Castor Oil , Trideceth-9, Acrylates / Vinyl Isodecanoate Crossploymer, Acrylates / C10-30 Alkyl acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Menthyl lactate, Parfum (Fragrance), Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Silica, Isoceteth-10, Limonene, Linalool
Parametre