Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Darčeková sada pre mužov Below The Belt Grooming Cool

Darčeková sada pre mužov Below The Belt Grooming Cool

Darčeková sada pre mužov Below The Belt Grooming Cool. Pánska kozmetika v podobe podpásového gélu a spreja pre suché a svieže intímne partie.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Každý muž má rád kvalitné veci a vždy ho poteší výnimočná starostlivosť. Či už ste športovec, trpíte nadmerným potením alebo máte len sedavé zamestnanie, v ktorom vaše podpalubie nemá dostatok voľného priestoru a prúdu vzduchu, tento set produktov z Británie bude špecialitou vašej údržby. Darčeková sada pre mužov Below The Belt Grooming Cool vám ponúkne unikátne riešenie v oblasti pánske intímnej hygieny. V sade nájdete podpásový gél, ktorý funguje ako antiperspirant pre vaše partie s dlhou výdržou a podpásový sprej, ktorý je takou vašou instantnou sprchou pre váš klin v extrémnych situáciách, kedy nebude po ruke kúpeľňa (túry, festivaly). Oba výrobky sú dermatologicky testované, obsahujú esenciálne oleje, sú citlivé k pokožke a vonia sviežim mentolom s kvapkou citrusov. Vaše mužstvo bude odteraz v pohodliu, v úplnom suchu a skvelej vôňi. Darčekové balenie bude príjemným potešením v akejkoľvek ročnej dobe.

Prečo si vybrať darčekovú sadu pre mužov Below The Belt Grooming Cool:

  • účinné a príjemné riešenie potenia v intímnej oblasti
  • extra rýchle vstrebávanie a svieža vôňa mentolu s nádychom citrusov
  • obsahuje esenciálne oleje a je citlivá k pokožke
  • dermatologicky testovaná
  • kompletná ochrana

Parametre:


Obsah: podpásový gél 75 ml, podpásový sprej 75 ml
Rozmery: šírka 16,3 cm, výška 16,1 cm, hĺbka 5 cm
Zloženie: gél: Aqua (Water), Aluminum Starch Octenylsuccinate, CYCLOPENTASILOXANE, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, Trideceth- 9, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crossploymer, Acrylates/C10-30 Alkyl acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Menthyl lactate, Parfum (Fragrance), Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Silica, Isoceteth-10, Butylphenyl Methylproponial; sprej: Aqua (Water), Alcohol Denat., Propylene Glycol, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Betaín, Glycerín, Phenoxyethanol, Methyl lactate, Zinc PCA, Parfum (Fragrance), Disodium EDTA, Butylphenyl Methylproponial
Parametre