Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Darčekový box Bohemia GIFTS Beer Chmel Premium

Darčekový box Bohemia GIFTS Beer Chmel Premium

Unikátny darčekový box s telovou a vlasovou kozmetikou pre milovníkov piva. Vybrané ingrediencie s extraktmi z pivných kvasníc a chmeľu pre dokonalý relax.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Počuli ste už o pivných kúpeľoch, alebo poznáte niekoho, kto bez piva nemôže žiť? Venujte mu originálny a osobitý darček, alebo urobte radosť sebe. Vytvorte si wellness priamo vo vašej kúpeľni a objavte tento fenomenálny darčekový box Bohemia GIFTS Beer Chmel Premium. Výnimočná telová a vlasová kozmetika, ktorá vykúzli jedinečnú a uvoľnenú atmosféru vo vašej kúpeľni a vďaka ktorej si vychutnáte relaxačnú chvíľku naplno z pohodlia vášho domova. Táto sada je doslova nabitá mimoriadnymi produktmi, ktoré sú s láskou ručne vyrobené v Českej republike.

Pivný sprchový gél s novou receptúrou zaručí dokonalé a šetrné umývanie pri zachovaní ochrannej bariéry pokožky. Jeho unikátne zloženie s obsahom pivných kvasníc a chmeľu si obľúbite vzhľadom na ich pozitívne účinky na pokožku. Sú známe pre svoje hydratačné a antiseptické účinky vďaka vysokému obsahu proteínov, lipoidov, vitamínov a ďalších prospešných látok, takže zanechajú kožu hodvábne jemnú, vláčnu a pružnú. Okrem toho má gél vyvážené pH a prepožičia vám pôvabnú modernú vôňu.

Pivný šampón s novou receptúrou šetrne umýva a využíva obsah pivných kvasníc a chmeľu nielen k starostlivosti o vlasovú pokožku, ale o vlasy samotné. Je možné ho použiť na všetky druhy vlasov. Taktiež sa chváli vyváženým pH a ošetruje vlasy, čím získajú po umytí zdravý, hebký a lesklý vhľad. Vďaka tomuto šampónu sa tiež budú ľahko rozčesávať.

Pivná kúpeľová soľ premení váš kúpeľ na luxusné kúpele. Je rozpustná v teplej vode a prevonia ju zmyselnou vôňou. Účinky pivných kvasníc a chmeľu pôsobia na každý centimeter pokožky, ktorej poskytnú hlbokú hydratáciu, zjemnia ju a zvláčnia. Blahodarný a čistiaci efekt spoločne s aromaterapiou má pozitívny vplyv nielen na telo, ale aj na myseľ. Uvoľní vás a nechá zabudnúť na starosti všedného dňa.

Jemné toaletné mydlo na báze glycerínu rovnako s extraktmi pivných kvasníc a chmeľu môže byť použité ako na celé telo, tak na ruky či tvár. Špičkové vlastnosti šetrne čistia a umývajú, zabraňujú vysušovaniu a zanechajú zamatový pocit. Je vymodelované do kocky a vtipne zabalené ako cukrík.
S touto sadou vysoko kvalitnej kozmetiky budete ako v bavlnke.

Prečo si vybrať darčekový box Bohemia GIFTS Beer Chmel Premium:

  • unikátny darčekový balíček s originálnou telovou a vlasovou kozmetikou
  • vhodný pre všetkých milovníkov piva a dokonalej relaxácie
  • špičková kvalita obohatená o fantastické extrakty pivných kvasníc a chmeľu
  • chráni pred vysušovaním a dokonale hydratuje
  • zjemňuje pokožku a zanechá ju vláčnu a pružnú
  • zaručí jedinečné uvoľnenie tela i mysle pri kúpeli
  • zmyselná vôňa očarí každého a navodí vzrušujúcu atmosféru

Parametre:


Farba: oranžová, hnedá
Obsah: gél a šampón 2 x 200 ml, soľ 150 g, mydlo 30 g
Vôňa: osviežujúca
Zloženie: sprchovací gél - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Lactic Acid, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, vlasový šampón - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Lactic Acid, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Coumarin, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, kúpeľová soľ - Sodium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Limonene, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, CL 42090, Cl 19140, Cl 17200, toaletné mydlo - Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Parfum, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Cl 19140, Cl 17200, Cl 42090, Cl 14720, Cl 28440, Cl 15985
Parametre