Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Darčekový box Bohemia GIFTS Boho Chvíľka pokoja

Darčekový box Bohemia GIFTS Boho Chvíľka pokoja

Unikátny darčekový balíček pre hravé ženy. Sprchový zjemňujúci gél s kvalitným olivovým olejom a extraktom ruže. Dve šumivé bomby vytvoria penový kúpeľ.
Variant:
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dámy, vychutnajte si v kúpeľni trochu viac času len pre seba, zarovnajte si myšlienky a uvoľnite sa po náročnom pracovnom dni. Páni, venujte svojej láske fantastické prekvapenie v podobe originálneho a osobitého darčeka. Tento darčekový box Bohemia GIFTS Boho Chvíľka pokoja vyrobený s láskou v Českej republike poteší každú romantickú ženu a bez slov jej dáte najavo, že ju máte radi. Veľký podiel ručnej práce a myšlienka na životné prostredie je pridanou hodnotou, ktorú obdarovaná určite ocenia. Zabudnite na okolitý svet a ponorte sa do hlbokého relaxu.

Krémový sprchový gél v praktickej uzatvárateľnej fľaštičke s objemom 250 ml vám dopraje jemnú osobnú hygienu. Hodvábna textúra z kvalitných ingrediencií je obohatená o výnimočný olej z plodov olivovníka európskeho. Ten podporuje umývacie vlastnosti, napomáha pred nadmerným vysušovaním pokožky a udržuje ju hebkú a vláčnu. Extrakty z plodov šípku a kvetov ruže obsahujú flavonoidy, ovocné kyseliny a ďalšie prospešné látky, ktoré zjemňujú kožu a perfektne ju hydratujú pre zamatový pocit. Tiež vám prepožičia svoju očarujúcu vôňu, takže si kúpeľ užijete o to viac.

Šumivé bomby Si bomba a Chvíľka pokoja vytvoria chvíľku len pre vás. Efektívne šumia a zároveň sa rozpúšťajú do kúpeľa, kde uvoľňujú veľmi jemné umývacie a penivé látky. Vďaka tomu šetrne a napriek tomu účinne umývajú a vytvoria bohatú penu. Ich unikátne zloženie s olivovým olejom a prírodnými extraktmi sa výborne starajú o vašu pokožku. Pomáhajú zabraňovať nadmernému vysušovaniu a majú výrazné hydratačné účinky. Zanechajú kožu vláčnu a pružnú a získate zamatový pocit vďaka výťažkom ruže a šípok. Na vani navyše nezostanú žiadne mastné usadeniny a ponúknu vám svoju osviežujúcu kvetinovú vôňu. Stačí pridať guľu do napusteného kúpeľa a nechať rozpustiť. Po kúpeli sa osprchujte čistou vodou.
Aj ženy majú svoje dni. Objavte dotyk nehy a doprajte si zaslúžený odpočinok.

Prečo si vybrať darčekový box Bohemia GIFTS Boho Chvíľka pokoja:

  • unikátny darčekový balíček pre skvelé uvoľnenie tela i mysle
  • špičková telová kozmetika pre každú romantickú dámu
  • vybrané kvalitné ingrediencie obohatené o fantastický olivový olej a prírodné extrakty ruže a šípok
  • chráni pred vysušovaním a dokonale hydratuje
  • zjemňuje pokožku a zanechá ju vláčnu a pružnú
  • moderná kvetinová vôňa očarí a navodí vzrušujúcu atmosféru
  • dve šumivé bomby vytvoria nezabudnuteľný penový kúpeľ

Parametre:


Farba: ružová, modrá
Obsah: sprchový gél 250 ml, šumivé bomby 2 x 100 g
Vôňa: kvetinová
Zloženie: sprchový gél - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Propylene Glycol, Rosa Canina Fruit Extract, Glycerin, Rosa Centifolia Flower Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, CI 42090, CI 19140, CI 17200, šumivá bomba Si bomba - Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride, Polysorbate 20, Tapioca Starch, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Propylene Glycol, Citrus Limon Fruit Extract, Parfum, Citronellol, Limonene, Linalool, CI 42090, šumivá bomba Chvíľka pokoja - Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride, Polysorbate 20, Tapioca Starch, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Propylene Glycol, Rosa Canina Fruit Extract, Glycerin, Aqua, Rosa Centifolia Flower Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Parfum, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, CI 16185, CI 14720
Parametre