ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Darčekový box Bohemia GIFTS Gentleman malý

Darčekový box Bohemia GIFTS Gentleman malý

Katalóg: BG92371
Unikátny darčekový balíček pre gentlemanov. Sprchový gél na telo, ruky a do kúpeľa s kvalitným olivovým olejom. Dve šumivé bomby vytvoria bublinkové wellness.
Variant:
12.40 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Páni, prečo by ste si nemohli v kúpeľni vychutnať trochu viac času len pre seba, porovnať si myšlienky a uvoľniť sa po náročnom pracovnom dni? Dámy, venujte svojej drahej polovičke fantastické prekvapenie v podobe originálneho a osobitého darčeka. Menší darčekový box Bohemia GIFTS Gentleman vyrobený s láskou v Českej republike poteší každého muža a premení ho na dokonalého elegána. Vegánske zloženie, veľký podiel ručnej práce a myšlienka na životné prostredie je pridanou hodnotou, ktorú obdarovaný určite ocení. Zabudnite na okolitý svet a ponorte sa do hlbokého relaxu.

Krémový sprchový gél v praktickej uzatvárateľnej fľaštičke s objemom 250 ml vám dopraje jemnú osobnú hygienu. Hodvábna textúra z kvalitných ingrediencií je obohatená o výnimočný olej z plodov olivovníka európskeho. Ten podporuje umývacie vlastnosti, napomáha pred nadmerným vysušovaním pokožky a udržuje ju hebkú a vláčnu. Zároveň gél zjemňuje kožu a perfektne ju hydratuje. Tiež vám prepožičia svoju očarujúcu vôňu, takže si kúpeľ užijete o to viac. Je možné ho použiť na telo, na ruky alebo ho pridať do vane.

Šumivé bomby Buď Gentleman a Gentleman Spa vytvoria chvíľku len pre vás. Efektívne šumia a zároveň sa rozpúšťajú do kúpeľa, kde uvoľňujú veľmi jemné umývacie a penivé látky. Vďaka tomu šetrne a napriek tomu účinne umývajú a vytvoria bohatú penu. Ich unikátne zloženie s olivovým olejom sa výborne stará o vašu pokožku. Pomáhajú zabraňovať nadmernému vysušovaniu a majú výrazné hydratačné účinky, takže zanechajú kožu vláčnu a pružnú. Na vani navyše nezostanú žiadne mastné usadeniny a ponúknu vám svoju osviežujúcu modernú vôňu. Stačí pridať guľu do napusteného kúpeľa a nechať rozpustiť. Po kúpeli sa osprchujte čistou vodou.
Ste len krôčik od zmyselného odpočinku.

Prečo si vybrať darčekový box Bohemia GIFTS Gentleman:

  • unikátny darčekový balíček pre skvelé uvoľnenie tela i mysle
  • špičková telová kozmetika pre každého gentlemana
  • prírodné vegánske ingrediencie prvotriednej kvality obohatené o fantastický olivový olej
  • chráni pred vysušovaním a dokonale hydratuje
  • zjemňuje pokožku a zanechá ju vláčnu a pružnú
  • moderná pôvabná vôňa očarí každého a navodí vzrušujúcu atmosféru
  • dve šumivé bomby vytvoria nezabudnuteľný penový kúpeľ

Parametre:


Farba: biela
Obsah: 250 ml, 2 x 100 g
Vôňa: osviežujúca
Zloženie: sprchovací gél - - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Glycerin, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Coumarin, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, šumivá bomba Buď Gentleman - Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride, Polysorbate 20, Tapioca Starch, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Linalool, šumivá bomba Gentleman Spa - Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride, Polysorbate 20, Tapioca Starch, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Linalool
Recenzie (0)
Parametre
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: