Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Darčekový box Bohemia GIFTS Konope Premium

Darčekový box Bohemia GIFTS Konope Premium

Unikátny darčekový balíček pre romantický kúpeľ. Telová aj vlasová kozmetika s kvalitným konopným olejom. Kúpeľová soľ ponúkne dokonalú relaxáciu.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dámy a páni, pripravte svojej láske alebo sebe jedinečný kúpeľ, pri ktorom sa uvoľníte a zabudnete na starosti všedného dňa. Na nič nečakajte a užite si svoj čas po svojom, alebo ho prežite spoločne. Luxusný darčekový box Bohemia GIFTS Konope Premium, vyrobený s láskou v Českej republike, poteší doslova každého. Nezameniteľné zloženie, veľký podiel ručnej práce a myšlienka na životné prostredie je pridanou hodnotou, ktorú obdarovaná osoba určite ocení. Vychutnajte si každý moment vášne a ponorte sa do hlbokého relaxu.

Krémový sprchový gél v praktickej uzatvárateľnej fľaštičke s objemom 200 ml vám dopraje jemnú osobnú hygienu. Hodvábna textúra z kvalitných ingrediencií je obohatená o výnimočný olej zo semien konope. Ten podporuje umývacie vlastnosti, napomáha pred nadmerným vysušovaním pokožky a udržuje ju hebkú a vláčnu. Jeho blahodarné účinky na koži vám urobia radosť. Perfektne ju hydratujú a zjemňujú pre zamatový a osviežujúci pocit. Tiež vám prepožičia svoju očarujúcu podmanivú vôňu, takže si kúpeľ užijete o to viac.

Vlasový šampón s objemom 200 ml je veľmi jemný a napriek tomu účinný kozmetický prípravok vhodný aj na každodenné umývanie vlasov. Prvotriedne ingrediencie s konopným olejom nesmú chýbať, takže s ním budete vždy v dobrých rukách. Taktiež vás oslní svojou zvodnou vôňou a je šetrný pre vlasy aj pokožku hlavy. Perfektne chráni pred vysušovaním a vlasy po ňom zostanú zdravé, svieže a krásne nielen na pohľad, ale aj na dotyk.

Kúpeľová soľ vytvorí chvíľku len pre vás a premení váš kúpeľ na luxusné kúpele. Je rozpustná v teplej vode a prevonia ju zmyselnou vôňou. Účinky konopného oleja pôsobia na každý centimeter pokožky, ktorej poskytnú hlbokú hydratáciu, zjemnia ju a zvláčnia. Blahodarný a čistiaci efekt spoločne s aromaterapiou má pozitívny vplyv nielen na telo, ale aj na myseľ. Uvoľní vás a odprevadí na ceste za psychickou pohodou.

Jemné toaletné mydlo na báze glycerínu aj s olejom z konope môže byť použité ako na celé telo, tak na ruky či tvár. Špičkové vlastnosti šetrne čistia a umývajú, zabraňujú vysušovaniu a zanechajú zamatový pocit. Je vymodelované do kocky a vtipne zabalené ako cukrík.
Objavte dotyk nehy a doprajte si zaslúžený odpočinok.

Prečo si vybrať darčekový box Bohemia GIFTS Konope Premium:

  • unikátny darčekový balíček pre skvelé uvoľnenie tela i mysle
  • špičková telová a vlasová kozmetika pre milovníkov sladkej romantiky
  • kvalitné ingrediencie obohatené o prírodný olej z konopných semien
  • chráni pred vysušovaním a dokonale hydratuje
  • zjemňuje pokožku a zanechá ju vláčnu a pružnú
  • zvodná a pôvabná vôňa očarí každého a navodí vzrušujúcu atmosféru
  • kúpeľová soľ vytvorí nezabudnuteľnú arómu, kúpeľ s blahodarnými účinkami

Parametre:


Farba: zelená
Obsah: sprchový gél a šampón 2 x 200 ml, kúpeľová soľ 150 g, mydlo 30 g
Vôňa: kvetinová
Zloženie: sprchový gél - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Polyquaternium-7, Cannabis Sativa Seed Oil Glycereth-8 Esters, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Styrene/Acrylates Copolymer, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Limonene, Linalool, Cl 42090, Cl 19140, vlasový šampón - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Polyquaternium-7, Cannabis Sativa Seed Oil Glycereth-8 Esters, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Limonene, Linalool, Cl 42090, Cl 19140, kúpeľová soľ - Sodium Chloride, Parfum, Glycerin, Cannabis Sativa Seed Oil Glycereth-8 Esters, Limonene, Linalool, CL 42090, Cl 19140, Cl 17200, toaletné mydlo - Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Styrene/Acrylates Copolymer, Cannabis Sativa Seed Oil Glycereth-8 Esters, Parfum, Citronellol, Limonene, Linalool, Cl 19140, Cl 17200, Cl 42090, Cl 14720, Cl 28440, Cl 15985
Parametre