Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Darčekový box Bohemia GIFTS Milujem sa čoraz viac

Darčekový box Bohemia GIFTS Milujem sa čoraz viac

Unikátna darčeková plechová dóza s milými a láskyplnými predmetmi. Vlasový šampón, čokoláda, sladké guľôčky aj hrnček plecháčik so zamilovanými textami.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Hľadáte pozornosť, ktorá urobí radosť vášmu najbližšiemu na sviatok, narodeniny, Valentína alebo len tak? Pripravte svojej drahej polovičke fantastické prekvapenie a venujte osobitý a originálny darček, ktorý presne vystihne váš romantický zámer. Jedinečný balíček Bohemia GIFTS Milujeme sa čoraz viac vám dodáme v unikátnej plechovej darčekovej dóze, ktorá poteší vskutku kohokoľvek. Nádherné predmety plné láskyplných textov sú s veľkým podielom ručnej práce a s myšlienkou na životné prostredie vyrobené s láskou v Českej republike, čo bude pridanou hodnotou, ktorú obdarovaný určite ocení.

Báječný vlasový šampón s objemom 50 ml je veľmi jemný a napriek tomu účinný kozmetický prípravok vhodný aj na každodenné umývanie vlasov. Prvotriedne ingrediencie s olivovým olejom nesmú chýbať, takže s ním budete vždy v dobrých rukách. Taktiež vás oslní svojou zvodnou modernou vôňou s nádychom kvetín a je šetrný pre vlasy aj pokožku hlavy žien aj mužov, takže si ho môžete vychutnať aj spoločne. Perfektne chráni pred vysušovaním a vlasy po ňom zostanú zdravé a krásne nielen na pohľad, ale aj na dotyk.

S luxusnou mini mliečnou čokoládou či sladkými guľôčkami Raffaello vytvoríte zmyselnú atmosféru a zalichotíte chuťovým bunkám. Ku všetkému je kvalitná čokoláda prírodným afrodiziakom pre ešte príťažlivejšie chvíle plné vášne. S etiketou a slovami v znení Milujem Ťa na mesiac a späť vykúzlite úsmev na tvári a pohladíte na duši. Tento skvostný set potom doplní aj plechový hrnček s nápisom Všetko čo potrebujem je láska, ktorý využijete kedykoľvek na výborný čaj či teplé kakao.
Vyjadrite svojmu partnerovi čo máte na srdci a nechajte balíček povedať to za vás.

Prečo si vybrať darčekový box Bohemia GIFTS Milujeme sa čoraz viac:

  • unikátny darčekový balíček v originálnom dizajne plechovej dózy s láskyplnými predmetmi
  • vlasová kozmetika i sladkosti vhodné pre ňu aj pre neho
  • šampón z prírodných ingrediencií prvotriednej kvality obohatený o fantastický olivový olej
  • chráni pred vysušovaním a dokonale hydratuje vlasy aj pokožku
  • moderná pôvabná vôňa očarí a omámi zmysly
  • čokoláda ako prírodné afrodiziakum navodí vzrušujúcu atmosféru

Parametre:


Farba: rôzna
Obsah: šampón 50 ml, čokoláda 10 g, guľôčky 3 ks
Vôňa: kvetinová
Zloženie: vlasový šampón - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Lauryl Glucoside, Grape Seed Oil PEG-8 Esters, Polyquaternium-7, Glycerín, Ulva Lactuca Extract, Parfu Cinnamal Citronellol, Hexyl Cinnamal, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, čokoláda - Smotana, Múzová Extrakt, guľôčky - Sušený Kokos, Rastlinné Tuky (Palmový, Shea), Cukor, Mandle, Odtučnené Sušené Mlieko, Sušená Srvátka, Pšeničná Múka, Maniokový Škrob, Aromata, Emulgátor: Lecitiny Sójové Sodný), Jedlá Soľ
Parametre
Pre koho:
Podrobnejšie údaje:
Rozmery:
[CZ:Složení: vlasový šampon - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Lauryl Glucoside, Grape Seed Oil PEG-8 Esters, Polyquaternium-7, Glycerin, Ulva Lactuca Extract, Parfum, Citric Acid, Amyl Cinnamal Citronellol, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, čokoláda - Cukr, Sušené Plnotučné Mléko, Kakové Máslo, Kakaová Hmota, Emulgátor: Sójový Lecitin, Přírodní Vanilkový Extrakt, kuličky - Sušený Kokos, Rostlinné Tuky (Palmový, Shea), Cukr, Mandle, Odtučněné Sušené Mléko, Sušená Syrovátka, Pšeničná Mouka, Maniokový Škrob, Aromata, Emulgátor: Lecitiny Sójové, Kypřící Látka (Hydrogenuhličitan Sodný), Jedlá Sůl] [SK:Zloženie: vlasový šampón - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Lauryl Glucoside, Grape Seed Oil PEG-8 Esters, Polyquaternium-7, Glycerín , P 
Objem:
šampón 50 ml, čokoláda 10 g, guličky 3 ks 
Vôňa:
kvetinová