Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Darčekový box Bohemia GIFTS Pre motorkárov

Darčekový box Bohemia GIFTS Pre motorkárov

Darčekový box pre vášnivých motorkárov. Sprchový gél s extraktom olivového oleja na zjemnenie pokožky a štýlový drevený motýlik pre spoločenské akcie.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Je váš partner vášnivý motorkár, či máte v okolí iného motorkára, čo bez vône benzínu a vetra vo vlasoch nemôže žiť? Venujte mu originálny a osobitý darček, ktorý ho poteší a bude ušitý na mieru priamo pre neho. Darčekový box Bohemia GIFTS Pre motorkárov je určený všetkým, ktorí tu a tam navštívia vybranú spoločnosť. Fantastický sprchový gél a motýlik sú s veľkým podielom ručnej práce a s myšlienkou na životné prostredie vyrobené s láskou v Českej republike, čo bude pridanou hodnotou, ktorú obdarovaný určite ocení. Navyše získa pocit výnimočnosti a pohody, aby sa vždy cítil dobre.

Krémový sprchový gél v praktickej uzatvárateľnej fľaštičke s objemom 250 ml dopraje jemnú osobnú hygienu. Hodvábna textúra z kvalitných ingrediencií je obohatená o výnimočný olej z plodov olivovníka európskeho. Ten podporuje umývacie vlastnosti, napomáha pred nadmerným vysušovaním pokožky a udržuje ju hebkú a vláčnu. Zároveň gél zjemňuje kožu a perfektne ju hydratuje. Tiež mu prepožičia svoju očarujúcu a osviežujúcu citrusovú vôňu, takže si kúpeľ užije o to viac.

Drevený motýlik je skvelý, štýlový a moderný módny doplnok do akejkoľvek spoločnosti. Výborne sedí ku každej farbe košele i saka a vďaka nastaviteľnému pásiku so sponou skvele padne každému obvodu krku. Sú na ňom natlačené obrázky motorky, takže na prvý pohľad zaujme a premení vás na dokonalého gentlemana.
Aj drsní muži v kožených kombinézach si zaslúžia pozornosť a starostlivosť.

Prečo si vybrať darčekový box Bohemia GIFTS Pre motorkárov:

  • unikátny darčekový balíček pre vášnivých motorkárov
  • špičkové zloženie sprchového gélu s prírodným extraktom olivového oleja
  • chráni pred vysušovaním a perfektne hydratuje
  • zjemňuje pokožku a zanechá ju vláčnu a pružnú
  • moderná pôvabná vôňa očarí každého a navodí vzrušujúcu atmosféru
  • štýlový drevený motýlik s nastaviteľným pásikom pre obvod krku a obrázkami motorky
  • praktická uzatvárateľná fľaštička uľahčí aplikáciu

Parametre:


Farba: biela, hnedá
Obsah: 250 ml
Vôňa: osviežujúca
Rozmery: dĺžka motýlika 12,5 cm, šírka motýlika 4,2 cm
Zloženie: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Glycerin, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Coumarin, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200
Parametre