ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Darčekový box Bohemia GIFTS Pre novomanželov

Darčekový box Bohemia GIFTS Pre novomanželov

Kozmetický balíček v nádhernom darčekovom balení pre novomanželov. Sprchový gél pre ňu aj pre neho a toaletné mydlo ručnej výroby s prírodnými ingredienciami.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ste pozvaní na svadbu a hľadáte jedinečný svadobný dar? Pripravte svojim priateľom fantastické prekvapenie a venujte osobitý a originálny darček, ktorý presne vystihne ich puto. Darčekový box Bohemia GIFTS Pre novomanželov vyrobený s láskou v Českej republike vám dodáme v unikátnom darčekovom balení, ktoré poteší vskutku kohokoľvek. Veľký podiel ručnej práce a myšlienka na životné prostredie je pridanou hodnotou, ktorú obdarovaní určite ocenia. Urobte radosť aj sebe a svojej drahej polovičke a priberte jeden aj pre vás. Môžete si tiež vychutnať svoju wellness procedúru a prežiť neopakovateľné chvíle vášne spoločne.

Krémový sprchový gél Pán v praktickej uzatvárateľnej fľaštičke s objemom 100 ml vám dopraje jemnú osobnú hygienu. Hodvábna textúra z kvalitných ingrediencií je obohatená o výnimočný olej z plodov olivovníka európskeho. Ten podporuje umývacie vlastnosti, napomáha pred nadmerným vysušovaním pokožky a udržuje ju hebkú a vláčnu. Zároveň gél zjemňuje kožu a perfektne ju hydratuje. Tiež vám prepožičia svoju očarujúcu a osviežujúcu vôňu, takže si kúpeľ užijete o to viac.

Krémový sprchový gél Pani s objemom 100 ml je veľmi jemný a napriek tomu účinný kozmetický prípravok vhodný aj na každodenné umývanie. Prvotriedne ingrediencie s olivovým olejom, extraktom z medu a kozieho mlieka poskytnú luxusnú starostlivosť, takže s ním budete vždy v dobrých rukách. Taktiež vás oslní svojou zvodnou modernou vôňou, je šetrný k pokožke a perfektne ju chráni pred vysušovaním a podráždením.
V neposlednom rade nájdete v balení aj jemné toaletné mydlo, ktoré sa dokonale postará o vaše ruky. Tuhé mydlo na báze glycerínu s kvalitným olejom zo semien kokosovníka orechoplodého jemne a šetrne umýva pokožku celého tela. Tiež bráni nadmernému vysušovaniu, hydratuje a zjemňuje pokožku.
Rozmaznávajte kohokoľvek touto mimoriadnou kozmetikou, ktorá sa premení na obľúbený rituál. Doprajte novomanželom prvé spoločné sprchovanie ako pán a pani.

Prečo si vybrať darčekový box Bohemia GIFTS Pre novomanželov:

  • unikátny darčekový balíček pre novomanželov s originálnou kozmetikou
  • špičkové zloženie sprchových gélov s prírodnými extraktmi pre ňu aj pre neho
  • tuhé mydlo na dokonalé umývanie rúk
  • chráni pred vysušovaním a perfektne hydratuje
  • zjemňuje pokožku a zanechá ju vláčnu a pružnú
  • moderná pôvabná vôňa očarí každého a navodí vzrušujúcu atmosféru
  • praktické uzatvárateľné fľaštičky uľahčia aplikáciu

Parametre:


Farba: transparentná, biela
Obsah: 2 x 100 ml, 100 g
Vôňa: osviežujúca
Zloženie: sprchovací gél Pán - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Glycerin, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Coumarin, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, sprchový gel Paní - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Glycerin, Propylene Glycol, Mel Extract, Caprae Lac Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, toaletné mydlo - Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Styrene/Acrylates Copolymer, Coconut Oil Glycereth-8 Esters, Parfum, Cl 19140, Cl 17200, Cl 42090, Cl 14720, Cl 28440, Cl 15985
Parametre