Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Darčekový box Bohemia GIFTS Pivrnec Vyprošťovák

Darčekový box Bohemia GIFTS Pivrnec Vyprošťovák

Darčeková súprava pre osviežujúci kúpeľ po búrlivom večierku s multifunkčným uterákom. Sprchový gél s obsahom olivového a hroznového oleja a pivných kvasníc.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Poznáte niekoho, kto často a rád holduje divokým večierkom? Nájde sa aj taký, kto ráno často stoná? Venujte mu vtipný a originálny darček, ktorý ho z toho vyseká. Darčekový box Bohemia GIFTS Pivrnec Vyprošťovák si vychutná každý a rýchlo ho postaví späť na nohy. Jedinečná kozmetika prvotriednej kvality je s láskou vyrobené v Českej republike. Veľký podiel ručnej práce a myšlienka na životné prostredie je pridanou hodnotou, ktorú obdarovaný určite ocení.

Tradičný český Pivrnec vyprošťovák je unikátny sprchový gél pre fantastickú osobnú hygienu celého tela. Vďaka svojmu jedinečnému zloženiu s obsahom olivového a hroznového oleja a pridanými prírodnými extraktmi z pivných kvasníc a chmeľu sa perfektne stará a skvalitňuje pokožku, jemne, šetrne a napriek tomu účinne umýva a zamedzuje nadmernému vysušovaniu. Preto zanechá kožu skvele hebkú a vláčnu. Kvasnice a chmeľ sú tiež známe pre svoje hydratačné a antiseptické účinky vďaka vysokému obsahu proteínov, lipoidov, vitamínov a ďalších prospešných látok.

Multifunkčný uterák je veselým darčekom, ktorý má mnoho možností využitia. Je ušitý z kvalitného froté materiálu, takže perfektne saje a rýchlo schne. Je možné ho použiť ako náhradu fénu. Stačí si po umytí prudko utierať hlavu uterákom. Tiež s ním je možné utierať auto, bicykel, motorku či manželku. Ku všetkému najviac po búrlivom večierku oceníte, keď ho namočíte v studenej vode a použijete ako obklad nielen na čele.
Ak hľadáte výnimočnú prvú pomoc, potom je táto sada jasnou voľbou.

Prečo si vybrať darčekový box Bohemia GIFTS Pivrnec Vyprošťovák:

  • unikátny darčekový balíček s originálnym nápadom ocenia predovšetkým muži
  • špičková telová kozmetika pre každého gentlemana
  • kvalitné ingrediencie obohatené o fantastický olivový a hroznový olej
  • pivné kvasnice a extrakt chmeľu bohaté na vitamíny sa výborne starajú o pokožku
  • chráni pred vysušovaním a dokonale hydratuje
  • zjemňuje a zanecháva vláčny a pružný pocit
  • moderná pôvabná vôňa očarí každého a navodí vzrušujúcu atmosféru
  • multifunkčný uterák z froté materiálu súčasťou balenia

Parametre:


Farba: oranžová, biela
Obsah: 500 ml
Vôňa: osviežujúca
Zloženie: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Lactic Acid, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200
Parametre