Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Darčekový box Bohemia GIFTS La Provence

Darčekový box Bohemia GIFTS La Provence

Darčekový balíček prevoňaný Francúzskom. Telová kozmetika s extraktmi bylín, s jogurtom a olivovým olejom. Uvoľňujúci kúpeľ ideálny na dokonalú relaxáciu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Urobte niečo pre seba, alebo darujte originálny zážitok. Pripravte si jedinečný kúpeľ, pri ktorom sa uvoľníte a zabudnete na starosti všedného dňa. Na nič nečakajte a užite si svoj čas po svojom. Luxusný darčekový box Bohemia GIFTS La Provence vyrobený s láskou v Českej republike poteší každú romantickú dušu a odprevadí vás na francúzske fialové polia. Nezameniteľné zloženie, veľký podiel ručnej práce a myšlienka na životné prostredie je pridanou hodnotou, ktorú obdarovaná osoba určite ocení. Vychutnajte si každý moment vášne a ponorte sa do hlbokého relaxu.

Krémový sprchový gél v praktickej uzatvárateľnej fľaštičke s objemom 100 ml vám dopraje jemnú osobnú hygienu. Hodvábna textúra z kvalitných ingrediencií je obohatená o výnimočný olej z plodov olivovníka európskeho. Ten podporuje umývacie vlastnosti, napomáha pred nadmerným vysušovaním pokožky a udržuje ju hebkú a vláčnu. Extrakty bylín ako je žihľava dvojdomá, harmanček pravý, breza biela, nechtík lekársky či šalvia lekárska spolu s mliečnou jogurtovou aktívnou zložkou obsahuje mliečne frakcie bohaté na proteíny, fermentované jogurtovými kultúrami s obsahom laktózy, vitamín B a minerálov, ktoré zjemňujú kožu a perfektne ju hydratujú pre zamatový pocit. Tiež vám prepožičia svoju očarujúcu vôňu, takže si kúpeľ užijete o to viac.

Olejová kúpeľová pena vytvorí chvíľku len pre vás a premení váš kúpeľ na luxusnú wellness procedúru. Stačí pridať do vane, ktorú prevonia zmyselnou vôňou levandule. Účinky hroznového a olivového oleja s extraktom z morskej riasy pôsobia na každý centimeter pokožky, ktoré poskytnú hlbokú hydratáciu a regeneráciu, zjemnia ju a zvláčnia. Blahodarný a čistiaci efekt spoločne s aromaterapiou má pozitívny vplyv nielen na telo, ale aj na myseľ. Uvoľní vás a odprevadí na ceste za psychickou pohodou.

Jemné toaletné mydlo na báze glycerínu aj s extraktmi bylín môže byť použité ako na celé telo, tak na ruky či tvár. Špičkové vlastnosti šetrne čistia a umývajú, zabraňujú vysušovaniu a zanechajú zamatový pocit vďaka výťažkom harmančeka pravého, nechtíka lekárskeho, šalvie lekárskej, žihľavy dvojdomej a brezy bielej. Je ručne vymodelované do kocky.

V neposlednom rade vám určite urobí radosť bavlnené vrecúško so sušenými levanduľami, ktoré prevonia vašu šatníkovú skriňu, alebo si ho môžete dať pod vankúš pre sladký spánok.
Objavte dotyk nehy a doprajte si zaslúžený odpočinok.

Prečo si vybrať darčekový box Bohemia GIFTS La Provence:

  • unikátny darčekový balíček pre skvelé uvoľnenie tela i mysle
  • špičková telová kozmetika pre milovníkov francúzskych levanduľových polí
  • kvalitné ingrediencie obohatené o prírodné extrakty bylín s olivovým a hroznovým olejom
  • chráni pred vysušovaním a dokonale hydratuje
  • zjemňuje pokožku a zanechá ju vláčnu a pružnú
  • voňavé vrecúško so zvodnou kvetinovou vôňou očarí každého a navodí vzrušujúcu atmosféru
  • olejový kúpeľ vytvorí nezabudnuteľnú arómu, kúpeľ s blahodarnými účinkami

Parametre:


Farba: fialová, modrá
Obsah: sprchový gél 100 ml, olejový kúpeľ 100 ml, mydlo 100 g, vonné vrecko s levanduľou
Vôňa: kvetinová
Zloženie: sprchový gél - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Glycerin, Yogurth Powder, Propylene Glycol, Chamomilla Recutita Extract, Calendula Officinalis Extract, Salvia Officinalis Extract, Urtica Dioica Extract, Betula Alba Leaf Extract, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, olejový kúpeľ - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Lauryl Glucoside, Grape Seed Oil PEG-8 Esters, Polyquaternium-7, Ulva Lactuca Extract, Parfum, Citric Acid, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, toaletné mydlo - Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Styrene/Acrylates Copolymer, Chamomilla Recutita Extract, Calendula Officinalis Extract, Salvia Officinalis Extract, Urtica Dioica Extract, Betula Alba Leaf Extract, Parfum, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Cl 19140, Cl 17200, Cl 42090, Cl 14720, Cl 28440, Cl 15985
Parametre