Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Darčekový box Bohemia GIFTS Sportsman

Darčekový box Bohemia GIFTS Sportsman

Báječný darčekový box s telovou a vlasovou kozmetikou pre nadšených športovcov. Vybrané ingrediencie s extraktmi z morských rias a solí z Mŕtveho mora.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Potešte svoje športové telo i ducha a objavte tento fenomenálny darčekový box Bohemia GIFTS Sportsman. Fantastická telová a vlasová kozmetika, ktorá vykúzli jedinečnú atmosféru vo vašej kúpeľni a vďaka ktorej si vychutnáte relaxačnú chvíľku naplno z pohodlia vášho domova. Táto sada je doslova nabitá mimoriadnymi produktmi, ktoré sú s láskou ručne vyrobené v Českej republike.

Sprchový gél s novou receptúrou zaručí dokonalé a šetrné umývanie pri zachovaní ochrannej bariéry pokožky. Jeho unikátne zloženie s obsahom morských rias a soli z Mŕtveho mora vzniká vo výnimočných podmienkach a vy si ho obľúbite vzhľadom na ich pozitívne účinky na pokožku. Vďaka vysokému obsahu minerálov a stopových prvkov dodávajú pokožke sviežosť, vitalitu a silu. Tiež perfektne hydratuje, takže zanechá kožu hodvábne jemnú, vláčnu a pružnú. Okrem toho má gél optimálne pH a prepožičia vám pôvabnú modernú vôňu.

Vlasový šampón s novou receptúrou šetrne umýva a využíva obsah morských rias a soli z Mŕtveho mora nielen k starostlivosti o vlasovú pokožku, ale o vlasy samotné. Je možné ho použiť na všetky druhy vlasov. Taktiež sa chváli vyváženým pH a ošetruje vlasy, čím získajú po umytí zdravý, hebký a lesklý vhľad. Vďaka tomuto šampónu sa tiež budú ľahko rozčesávať.

Jemné toaletné mydlo na báze glycerínu rovnako s extraktmi morských rias a soli z Mŕtveho mora môže byť použité ako na celé telo, tak na ruky či tvár. Špičkové vlastnosti šetrne čistia a umývajú, zabraňujú vysušovaniu a zanechajú zamatový pocit. Po náročnom tréningu si aj ruky zaslúžia dokonalú starostlivosť.
S touto sadou vysoko kvalitnej kozmetiky budete ako v bavlnke a budete sa tešiť, až si zase dáte do tela.

Prečo si vybrať darčekový box Bohemia GIFTS Sportsman:

  • unikátny darčekový balíček s originálnou telovou a vlasovou kozmetikou
  • vhodný pre všetkých milovníkov dobrého športu a nezabudnuteľnej relaxácie
  • špičková kvalita obohatená o fantastické extrakty morských rias a soli z Mŕtveho mora
  • ingrediencie bohaté na minerály a stopové prvky dodávajú silu a vitalitu
  • chráni pred vysušovaním a dokonale hydratuje
  • zjemňuje pokožku a zanechá ju vláčnu a pružnú
  • zaručí jedinečné osvieženie tela i mysle pri kúpeli
  • zmyselná vôňa očarí každého a navodí vzrušujúcu atmosféru

Parametre:


Farba: transparentná, modrá transparentná
Obsah: gél a šampón 2 x 250 ml, mydlo 145 g
Vôňa: osviežujúca
Zloženie: sprchovací gél- Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Ulva Lactuca Extract, Magnesium Chloride, Potassium Chloride, Calcium Chloride, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Amyl Cinnamal, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, vlasový šampón - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Ulva Lactuca Extract, Magnesium Chloride, Potassium Chloride, Calcium Chloride, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Amyl Cinnamal, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, toaletné mydlo - Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Styrene/Acrylates Copolymer, Ulva Lactuca Extract, Parfum, Amyl Cinnamal, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Cl 19140, Cl 17200, Cl 42090, Cl 14720, Cl 28440, Cl 15985
Parametre