Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Depilačný krém na telo Arcocere Professional Wax 150 ml

Depilačný krém na telo Arcocere Professional Wax 150 ml

Hodvábny depilačný krém pre ľahké a dokonale hladké oholenie. Nevysušuje, odstráni chĺpky za pár minút bez žiletky a dodá potrebnú hydratáciu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete byť na svoje rande dokonale pripravení a potrebujete rýchlo a spoľahlivo odstrániť chĺpky na svojom tele? Zabudnite na nevzhľadné začervenanie pri podráždení žiletkou a na zarastené chĺpky a vyskúšajte tento depilačný krém na telo Arcocere Professional Wax. Krém hodvábnej konzistencie bol vytvorený pre akúkoľvek pokožku. Jeho výraznou prednosťou sú ohľaduplné ingrediencie s obsahom extraktu z Aloe Vera a medu, ktorý ponúkne vynikajúcu hydratačnú schopnosť, takže nevysušuje, nedráždi a nezanecháva poranenia. Jednoduchou aplikáciou odstráni nežiaduce ochlpenie, či už ide o podpazušie, hrudník alebo intímne partie a napriek tomu po ňom zostane pokožka jemná a vláčna. Vďaka tomu získate dokonale hladkú a čistú pokožku, ktorá sama o sebe pritiahne oveľa viac pozornosti vášho partnera, a to na dlhú dobu. Krém môžu používať ženy aj muži a je možné ním odstrániť aj krátke chĺpky. Stačí naniesť tenkú vrstvu krému na požadované miesto tak, aby boli chĺpky úplne zahalené a počkajte 5 až maximálne 10 minút. Potom ho umyte teplou vodou. A to je celé kúzlo. Pri pravidelnom používaní sa postupne znižuje celkové množstvo rastúcich chĺpkov.
Staňte sa pre svojho partnera úplne neodolateľní za pár minút.
Upozornenie: Neprekračujte aplikáciu po dobu 10 minút. Pred použitím vždy vyskúšajte nežiaducu reakciu na malej časti kože, napríklad na predlaktiu. Po aplikácii nepoužívajte po dobu 30 hodín parfumy, dezodoranty ani iné alkoholické prípravky. Tiež sa neodporúčajú dve aplikácie v rozmedzí 72 hodín. Depilované miesta neopaľujte.

Prečo si vybrať depilačný krém na telo Arcocere Professional Wax:

  • unikátne zloženie vhodné pre akúkoľvek pokožku žien aj mužov
  • šetrne odstráni chĺpky do 10 minút bez zranenia žiletkou
  • extrakt z Aloe Vera a medu
  • výrazné hydratačné a regeneračné schopnosti nevysušujú a nedráždia
  • pravidelné používanie znižuje rast chĺpkov
  • dokonale hladké a dlhotrvajúce oholenie
  • zabraňuje zarastaniu chĺpkov
  • jednoduchá aplikácia

Parametre:


Obsah: 150 ml
Zloženie: Aqua, Calcium Triglycolate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, PEG-8 Stereate, Lanolin, Sodium Hydroxide, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Disodium EDTA, Glyceryl Stereate, Mel (Honey), Parfum, Sodium Laureth Sulfate, Titanium Dioxide
Parametre