ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Dilatátor SINNER GEAR UNBENDABLE vibračný

Dilatátor SINNER GEAR UNBENDABLE vibračný

Dilatátor SINNER GEAR UNBENDABLE je určený na zavedenie do močovej trubice s jemnou vibráciou. Antikorová oceľ s rozšírenou špičkou pre udržanie na miete.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru
Chcete svoj sexuálny život obohatiť, milujete BDSM alebo máte radi hry na doktorov? Ak áno, vyskúšajte, či už sami alebo s partnerkou, dilatátor SINNER GEAR UNBENDABLE. Táto pomôcka dokáže mnoho mužov neuveriteľne vzrušiť. Navyše zintenzívňuje orgazmus aj ejakuláciu. Pred ejakuláciou však dilatátor vytiahnite. O to viac vás bude vzrušovať jeho jemná vibrácia o ktorú sa stará jedna batéria typu CR 2032, ktorá nie je súčasťou balenia. Má širokú základňu a rozšírenú špičku, takže drží perfektne na mieste. Vyrobený je z veľmi kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, preto je bezpečný pre telo, pretože neporézny materiál bráni prenosu infekcií. Avšak aj tak dbajte na hygienické zásady a opatrnosť. Vždy používajte pomôcku sterilizovanú a čistú a zavádzajte ju nenásilne jemnými pohybmi. Najlepšie pred erekciou, kedy ešte nie je penis tak prekrvený a neutlačuje močovú trubicu.
Pred použitím doporučujeme ošetriť čističom erotických pomôcok. Samozrejme nezabudnite na poriadnu lubrikáciu pre ľahký vstup a vyberať môžete zo všetkých dostupných gélov, takže pokojne váš obľúbený. Dilator neponárajte do vody. Po použití očistite dilator vlhkou handričkou a potom opäť čističom na erotické pomôcky.
Tento skvelý šikula je dodávaný v luxusnom koženom púzdre na zips, takže bude váš dilator v bezpečí.

Návod na ovládanie je úplne jednoduchý. Odskrutkujte viečko základne a vložte do viečka batériu typu CR 2032 mínusovým pólom hore tak, aby sa + pól dotýkal dna základne. Potom zaskrutkujte do viečka zvyšok konštrukcie. Pri úplnom dotiahnutí dôjde k spusteniu vibrácie. Po odšroubování základne sa vibrácia preruší. Odskrutkovaním špičky sa dostanete k vibračnému mechanizmu na princípe rotačnej odstredivej sily. Občas môžete použiť mazivo alebo kvapku oleja pre údržbu.

Prečo si vybrať dilatátor SINNER GEAR UNBENDABLE vibračný:

  • clinic pomôcka pre zavedenie do močovej trubice
  • mužom môže spôsobovať neuveriteľné stimulačné pocity a silné orgazmy
  • jedna jemná vibrácia pre ešte intenzívnejší zážitok
  • kvalitná nerezová oceľ a široká základňa
  • kožené púzdro na bezpečné uloženie

Parametre:


Farba: strieborná
Materiál: nerezová oceľ
Rozmery: celková dĺžka 9,7 cm, hĺbka zasunutia 8,3 cm, priemer základne 2,5 cm, priemer 0,6 - 1,2 cm
Vibrácie: áno
Pohon: 1 x CR 2032 batéria
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej aj silikónovej báze
Parametre