Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Dildo Blush Luxe CICI modré

Dildo Blush Luxe CICI modré

Menšie silikónové dildo v tyrkysovej farbe disponuje širšou okrúhlou základňou a je kompatibilné s postrojmi. Vďaka prehnutiu je vhodné na stimuláciu bodu G i P
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Hľadáte vzrušujúcu erotickú pomôcku, ktorá vám vykúzli úsmev na tvári? Toto fenomenálne dildo Blush Luxe CICI v páčivom tyrkysovom prevedení rozmazná všetky dámy, ktoré si vedia dobývanie G bodu užiť naozaj štýlovo.
Dildo je vyrobené z hodvábne jemného lekárskeho silikónu prvotriednej kvality, teda bude vaše telo rozmaznávať s naozajstnou nežnosťou. Menšia veľkosť ho síce zaradí k začiatočníckym pomôckam, ale vzhľadom na jeho tvar to nemusí byť dogmou. Hračka sa pýši dostatočne pevným a charakteristicky zahnutým telom, ako je u pomôcok tohto typu právom žiaduce. Zaoblenie elegantného dilda je v poslednej tretine obohatené textúrou dráždivých vrúbkov a vyúsťuje do rozšírenej špičky napodobňujúcej odhalený žaluď. Vďaka dômyselnému vymodelovaniu nebudete musieť vyvinúť vyčerpávajúce úsilie, aby ste dosiahli svoju sladkú odmenu. Spomínané vytvarovanie môže zaujať aj nejedného zberateľa túžiaceho po designovom menšom dilde neobvyklej farby. Páni, milujete láskanie prostaty a vo vašej zbierke figurujú len dildá a vibračné pomôcky tohto typu v temných farbách? Čo si takto rozjasniť nielen slnečný letný deň v spoločnosti tohto fešáka? Dildo navyše disponuje bezpečnou a dostatočne širokou základňou, je teda predurčené aj k párovým hrám za použitia postroja. Príjemná aktivita samozrejme nie je iba divokejšou lesbickou zábavou. Predovšetkým záujemci začiatočníci o pegging, tzv. penetráciu muža ženou za použitia strap-onu, možno práve teraz našli svoj análny svätý grál. Tyrkysový elegán tak trochu evokuje more, neváhajte ho pozvať do vane či bazénu, je dokonale vodotesný.
Vychutnáte si jeho služby sami, alebo prizvete vašu polovičku a objavíte vášeň s výmenou rolí?


V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať dildo Blush Luxe CICI:

  • luxusná erotická hračka neobvyklejšej a obľúbenej farby
  • vyrobené zo zamatovo jemného hladkého silikónu prvotriednej kvality
  • zakrivené pevnejšie telo skvele cieli na masáž bodu G alebo aj prostaty
  • zaoblená špička napodobňujúca odhalený žaluď pre maximálnu stimuláciu
  • guľatá širšia bezpečnostná základňa je kompatibilná s postrojmi
  • plne vodotesné pre mokré šantenie vo vani či v bazéne
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: tyrkysová
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 13 cm, použiteľná dĺžka 12 cm, priemer špičky 3,2 cm, priemer tela 2,5 cm, priemer základne 6 cm
Vibrácia: nie
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre