Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Dildo Blush THE REALM DRAKEN LOCK ON DILDO mocha

Dildo Blush THE REALM DRAKEN LOCK ON DILDO mocha

Fantasy dildo Blush THE REALM DRAKEN LOCK ON DILDO z flexibilného hebkého silikónu vytvrdeného platinou. Tvar penisu pleťovej farby s motívom dračej kože.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ste dobrodruh, ktorý by svoj temný život chcel ozvláštniť tajomnými erotickými hrami? Či už ste trpaslík, gnóm alebo elf, určite vás poteší toto dildo Blush THE REALM DRAKEN LOCK ON DILDO inšpirované drakmi. Čo vás iste zaujme je jeho spracovanie a prémiový materiál. Je vyrobené z unikátneho extrémne hladkého flexibilného silikónu vytvrdeného platinou, ktorá mu dodáva povrchovou pevnosť a hodvábnosť zároveň. Je bez parfumov, ftalátov, latexu a parabénov, takže je bezpečný pre vašu pokožku. Vašu fantáziu podporí tvar penisu s odhaleným žaluďom v telovej farbe, kedy pri koreni nájdete motív dračej kože, ktorý vás privedie k finálnemu vyvrcholeniu. Na jeho povrchu nájdete výrazné stimulačné drážky a pulzujúce žily, aby vám predviedol ohnivú silu dráždenia každučkým pohybom. Toto monštrum zvedie každú ženu na cestu vášne a pomôže jej objaviť svet divokej prírody v erotickom raji. Môžete ho použiť samostatne či využiť tematickú rukoväť, ktorá sa zasúva do spodnej časti. Pokiaľ si k nemu zaobstaráte meč Blush THE REALM DRAGO s úžasnou hlavicou dračích hláv, alebo rukoväť Blush THE REALM ROUGAROU s hlavou šelmy, potom vás čakajú tematické bojové hry. Tieto nástavce nie sú súčasťou balenia. Vašu túžbu nezastaví ani močiar, pretože je vodotesný, takže si ho môžete bez obáv vychutnať tiež v sprche či vo vani. Rozšíriť jeho atribúty tiež môžete pomocou vibračnej patrónky, ktorá mu dodá mystické extrémne výkonné vibrácie.
Užite si svoju výpravnú cestu naplno. Hoďte si kockou. Podarí sa vám zvíťaziť nad beštiou chrliacou oheň, alebo sa zahryzne do rytmu vášho orgazmu?


V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať dildo Blush THE REALM DRAKEN LOCK ON DILDO mocha:

  • jedinečné tematické dildo inšpirované fantasy hrami
  • kvalitný hodvábny silikón bezpečný pre ľudskú pokožku tvrdený platinou
  • tvar penisu s odhaleným žaluďom a dračou kožou pri koreni
  • povrchová stimulačná úprava v podobe záhybov a pulzujúcich žiliek pre dokonalé dráždenie
  • kompatibilný s mečmi a držiakmi značky BLUSH a vibračnou patrónou
  • odolné proti vode pre mokré hry
  • jednoduchá údržba

Parametre:


Farba: telová
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 19 cm, použiteľná dĺžka 17,5 cm, priemer 3,9 cm
Vibrácie: nie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre