ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Dildo JoyFlesh Miracle UNI čierne

Dildo JoyFlesh Miracle UNI čierne

Fascinujúce dildo JoyFlesh Miracle UNI v sexi čiernej farbe pre vaginálne aj análne hry. Ergonomický tvar pre zábavné hrátky z mäkkého a hebkého silikónu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Uvoľnite sa a vychutnajte si túto krásnu a šikovnú erotickú pomôcku. Spôsob vašich hrátok ponechá len na vašej vlastnej fantázii. Unikátne dildo JoyFlesh Miracle UNI v čiernej farbe určite podporí vaše klasické vaginálne, ale tiež análne vyvádzanie. Tento naozaj skvostný kúsok je vyrobený z extrémne hebkého a zamatovo jemného silikónu, ktorý je vďaka absencii ftalátov bezpečný a citlivý k ľudskej pokožke. Jeho mäkký a hodvábny povrch vaše partie pohladí s neuveriteľnou nežnosťou. Fenomenálny tvar penisu s odhaleným žaluďom na začiatku a širšia gulička so zúženým zakončením dilda vám poskytne veľa možností ako dosiahnuť divokého a nespútaného uspokojenia. Flexibilné a ľahko zahnuté telo podráždi nielen bod G. A celkom iste vás poteší, že si ho so sebou môžete vziať aj do sprchy alebo do vane, pretože je materiál plne vodotesný. V spojení s teplou vodou potom môžete zažiť rozkošné a vzrušujúce chvíľky.
Doprajte si široké spektrum možností intímnych hier a rozmaznajte svoje túžby aj hriešne myšlienky.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať dildo JoyFlesh Miracle UNI:

  • fantastická pomôcka pre vzrušujúce dráždenie vagíny aj análu
  • flexibilné a mäkké telo decentne zakrivené pre dráždenie bodu G
  • ponúka dva konce s tvarom odhaleného žaluďa a guličky so zúženým ramenom
  • kvalitný zamatovo hebký silikón bez obsahu ftalátov
  • hladký povrch s kvalitným lubrikantom báječne kĺže
  • vodotesný materiál pre mokré hrátky
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 17,7 cm, použiteľná dĺžka 14,5 cm, priemer žaluďa 3,2 cm, priemer tela 3,5 cm, priemer guličky 3,4 cm
Vibrácie: nie
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre