Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Stimulátor Clandestine Mimic Stimulator fialový

Stimulátor Clandestine Mimic Stimulator fialový

Vodeodolný stimulátor Clandestine Mimic Stimulator lilac má 8 vibračných režimov a s perfektným ergonomickým tvarom poteší každú vašu erotogénnu zónu.
Doprava zadarmo
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Nechajte sa odtiahnuť do hlbín vášne a doprajte si neopakovateľné erotické zážitky. S týmto stimulátorem Clandestine Mimic Stimulator sa budete cítiť ako v bavlnke a ešte zažijete veľa zábavy. Malý stimulátor tvarom ľahko pripomína raju a vďaka svojim flexibilným kridielkám dokonale poteší vaše intímne partie. Je vyrobený z hodvábne zamatového prémiového silikónu bezpečného pre telo, ktorý pozdvihne úroveň slastného hladenia na úplne novú úroveň. Skvele padne do ruky a môžete ho využiť ako sama, tak pri párových hrátkach. Jeho veľmi tichý a výkonný motor vám ponúkne 8 rôznych vibračných a pulzačných režimov a vyberať môžete u každého z nich zo 6 intenzít sily. Celkom má teda 48 možností ako vás láskať. Tiež vám bude vyhovovať jeho cestovný zámok, ktorý zabráni nechcenému spusteniu vo vašej kabelke. Mimic je vodeodolný pre mokré radovánky v sprche a ľahko ho nabijete pomocou priloženého USB kábla. Ako bonus nájdete v balení cestovné saténové vrecúško.
Povzneste predohru na vyšší level a užite si intenzívne hladenie po celom tele sama alebo sa nechajte rozmaznávať partnerom.

Jednoduché ovládanie vás nebude nijako vyrušovať. Krátkym stlačením prostredného tlačidla stimulátor zapnete. V spodnej časti sa rozsvieti jeho LED indikátor a spustíte prvý režim vibrácií s 3 stupňom sily. Ďalšími krátkymi stlačeniami meníte režimy vibrácií a pulzácií. Krátkymi stlačeniami tlačidla + alebo - si nastavíte rýchlosť vibrácií. Pre vypnutie pridržte stredné tlačidlo na 3 sekundy. Cestovné uzamknutia tlačidiel aktivujete aj deaktivujete podržaním tlačidiel + a - vo vypnutom stave po dobu 5 sekund.Tuto skutočnosť vám stimulátor ukáže dvoma prebliknutiami LED diódami.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať stimulátor Clandestine Mimic Stimulator:

  • perfektná pomôcka pre sólové aj párové potešenie
  • neuveriteľne tiché a výkonné
  • ergonomický tvar a flexibilné ohybné krídla
  • kvalitný hodvábne jemný prémiový silikón
  • 8 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • 6 možností nastavenia intenzity pre každú vibráciu
  • odolný proti vode pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 9,5 cm, celková šírka 9 cm, hĺbka 3,4 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Veľkosť:
Ovládanie:
Pohon:
 
Napájanie:
Povrch:
Materiál:
Farba:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
0,00 cm
Použiteľná dĺžka:
9,50 cm
Priemer:
0,00 cm
Podrobnejšie rozmery: