Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Dráždidlo pre ženy Dream Toys RED REVOLUTION HEBE

Dráždidlo pre ženy Dream Toys RED REVOLUTION HEBE

Dráždidlo pre ženy Dream Toys RED REVOLUTION HEBE s dvomi motormi pre dokonalú a intenzívnu stimuláciu klitorisu 7 vibráciami a pulzáciami. IPX7 vodotesný.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Hľadáte malého šikovného pomocníka pre vaše intímne chvíľky? Vyskúšajte dráždidlo pre ženy Dream Toys RED REVOLUTION HEBE. V čom je tento zajačik výnimočný? Hneď sa to dozviete. Okrem toho, že je vyrobený z ABS plastu a úžasne hebkého silikónu, ktorý je pre telo zdravotne nezávadný, disponuje dvoma extra tichými motormi umiestnenými v ušiach pre dokonalú rovnomernú stimuláciu. Či už sa rozhodnete podráždiť klitoris, bradavky alebo inú vašu erotogénnu zónu, iste vás roznežní jeho 7 druhov vibrácií a pulzovania. K ďalším výhodám nepochybne patrí tiež vodotesnosť podľa certifikátu IPX7, čo umožňuje využiť jeho služby vo vani či v bazéne. No a ak vám naznačí, že mu dochádzajú sily, energiu mu za dve hodinky dobijete pomocou priloženého magnetického USB kábla. Ten je v tvare podstavca, takže z vašej pomôcky ešte fikano vytvorí výstavný kúsok.
Aby boli zmyselné prežitky maximálne sústredené len na vás, ľahko si podmaníte aj jeho jednoduché ovládanie. Podržaní tlačidla plus zapnete dráždidlo. Krátkymi stlačeniami tlačidiel volíte jednotlivé režimy a vypnete ho opäť dlhším podržaním tlačidla mínus. Ľahšie to už nejde.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použitiu ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať dráždidlo pre ženy Dream Toys RED REVOLUTION HEBE:

  • stimulátor špeciálne navrhnutý pre dráždenie klitorisu alebo bradaviek
  • kvalitný zamatovo jemný silikónový materiál bez ftalátu
  • dva výkonné motory so 7 vibračnými a pulzačnými režimmi
  • vodotesné podľa IPX7
  • jednoduché ovládanie pre vaše maximálne pohodlie
  • je nabíjateľné pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: červená
Materiál: silikón, ABS
Rozmery: celková dĺžka 10,4 cm, priemer 5 cm, dĺžka ušiek 4 cm
Vibrácie: áno
Vodotesnosť: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre