Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Stimulátor LELO ALIA čierny

Stimulátor LELO ALIA čierny

Elegantný a štýlový stimulátor LELO ALIA v čiernej farbe ponúka 6 režimov vibrácií a pulzácií. Z hodvábne hladkého silikónu pre extra príjemný zážitok.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Otváranie akejkoľvek krabice od LELA je zmyselným sexy rituálom: je to oslava rozkoše, maximálne vyjadrenie pôžitku a vzrušenia. Vo vnútri tejto krabice nájdete elegantný a štýlový stimulátor pre ženy LELO ALIA v nadčasovej čiernej farbičke. Tento úžasný produkt s ohromujúcou siluetou a elegantným ovládaním je navrhnutý tak, aby vás potešil kedykoľvek a kdekoľvek chcete. Pre obdivovateľov estetickej krásy prináša ALIA elegantné, silné a nekomplikované potešenie, ktoré vás dovedie k vyvrcholeniu vo veľkom štýle. ALIA je navrhnutá tak, aby vám celý jej povrch umožňoval prežívať zmes rôznych pocitov, od maznania sa s hladkým povrchom po dráždenie zaoblenou špičkou. Vibrácie a ovládacie prvky sú neoddeliteľnou súčasťou dizajnu, vďaka čomu ALIA vyzerá drobná, ale je rozhodne výkonná. Ponúkne vám 6 rôznych vibračných a pulzačných režimov. Netradičný tvar dodáva ALIE nevinnosť a chráni ju pred zvedavými pohľadmi. Ultra jemný a zamatovo hebký silikón lekárskej kvality spolu s ozdobným ABS plastom pohladí vaše intímne partie s výnimočnou nežnosťou. Dráždenie si môžete vychutnať aj v sprche alebo v horúcom kúpeli, pretože je 100% vodotesný a energiu mu doplníte približne za 2 hodiny priloženým USB káblom. Potom sa z neho budete tešiť takmer 4 hodiny. Súčasťou darčekového balenia je aj vzorka lubrikantu a látkové vrecúško pre pohodlné uloženie hračky.

Ovládanie je jednoduché. Po vytiahnutí z krabičky je nutné najprv zrušiť cestovný zámok a to približne 3 sekundovým podržaním tlačidiel "+" a "-". Plusové tlačidlo následne slúži na spustenie stimulátora a pridávanie intenzity vibrácií, mínusové tlačidlo naopak silu vibrácií znižuje a dlhším podržaním ho úplne vypne. Stredným tlačidlom meníte stupeň pulzácie. Pre aktiváciu cestovného zámku postupujte rovnako ako pri jeho zrušení.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať stimulátor pre ženy LELO ALIA:

  • elegantný a štýlový stimulátor pre ženy
  • nenápadný dizajn
  • 6 vibračných a pulzačných režimov
  • ultra jemný silikón v kombinácii s ABS plastom
  • vodotesný
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 8,5 cm, šírka 5,5 cm, hĺbka 3,4 cm
Vibrácie: áno
Pohon: dobíjacia Li-lon batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Veľkosť:
Ovládanie:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Povrch:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
8,50 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 8,5 cm, šírka 5,5 cm, hĺbka 3,4 cm