Bude sa vajíčko SVAKOM kotúľať aj k vám? 💋 DARČEK k produktom SVAKOM nad 25 € práve teraz! 💋
Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého

Lubrikačné gély

Medzi všeobecne najpríjemnejšie a najobľúbenejšie doplnky kvalitného sexuálneho zážitku rozhodne patria lubrikanty. Aj keď v podstate nejde o klasické erotické pomôcky, ale o skôr akési "pomocníky", ich dopady na spokojný sexuálny život sú výrazné.

Lubrikanty alebo synonymným názvom lubrikačné gély vám zaistia oveľa vyššiu kĺzavosť ako penisu, tak napríklad aj vibrátora, ku ktorým sa niekedy lubrikanty dodávajú už v základnom balení. Nielen že tak nedôjde k prípadnému poraneniu vagíny, ktoré môže byť veľmi nepríjemné, ale ako už sme veľakrát zdôraznili, celý sex pre vás bude príjemnejší.

Pochopiteľne sú lubrikanty na trhu v mnohých modifikáciách, ktoré sa líšia podľa základu. Niektoré fungujú na báze silikónov, iné na jednoduchých vodných zložkách, ale nájdete tiež lubrikanty obohatené o rôzne vonné esencie pre ďalšie spríjemnenie styku. Dnes je v ponuke tiež mnoho gélov tzv. zboskávatelných, ktoré sú ideálne pre orálny sex a obsahujú zložky, ktoré majú okrem vône aj vynikajúcu chuť. Všetko záleží skôr na skúsenosti, čo vám bude viac sedieť, a čo vám bude príjemnejšie. V žiadnom prípade sa tak nebojte lubrikanty vyskúšať, pretože môžu dať vášmu sexuálnemu životu doslova ďalší rozmer. Aj FLAGRANTI ich samozrejme ponúka.

TOP produkty

Aktívne filtre:
Filter:
Cenové rozpätie
2 - 7 € (57)
7 - 11 € (63)
11 - 13 € (39)
13 - 18 € (45)
18 - 50 € (37)
2
45
Veľkosť balenia
Výrobca
Pjur (50)
HOT (22)
JOYDIVISION (20)
NATULI (19)
Secret play (13)
Ďalší výrobcovia
Odporúčame
Najnižšia cena
Najvyššia cena
Najnovšie
Články