Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Toaletná voda Orgie Sensfeel for Woman Invoke Seductin s feromónmi 50 ml

Toaletná voda Orgie Sensfeel for Woman Invoke Seductin s feromónmi 50 ml

Toaletná voda s obsahom prírodných feromónov, ktoré podvedome aktivujú vašu príťažlivosť vo vašej polovičke. Luxusná ženská afrodiziakálna vôňa sladkého ovocia a kvetov vás premení na dokonalú zvodkyňu. Zostaňte pripravená a vychutnajte si magnetické iskrenie.
Variant:
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Prečo si vybrať:

  • zmyselná toaletná voda pre ženy s obsahom prírodných feromónov stimulujú túžbu
  • zvyšuje sebadôveru a podporuje prirodzenú erotickú príťažlivosť
  • dve aktívne zložky posilňujúce produkciu ženských feromónov
  • jedinečná afrodiziakálna vôňa ovocia a kvetov
  • elegantná fľaštička s rozprašovačom pre ľahkú aplikáciu

Popis produktu:

Dámy, hľadáte spôsob, ako zvýšiť svoje šance a prebudiť záujem u vašej polovičky? Vyskúšajte svoje zvádzajúce techniky spojiť s opojnou vôňou, na ktorú nezabudne. Majte pri sebe túto jedinečnú toaletnú vodu a vychutnajte si obdivné pohľady a magnetickú sexuálnu príťažlivosť. Praktická fľaštička s rozprašovačom sa postará o jednoduchú aplikáciu, takže budete vždy pripravená.

Ingrediencie a účinky:

Jedinečné zloženie sa chváli prvotriednymi ingredienciami, ktoré je obohatené o prírodné feromóny, ktoré podvedome aktivujú sexuálnu stimuláciu a záujem vašej polovičky. V tejto toaletnej vode sú použité dve aktívne zložky Jasminus Officinalle a Ceratonia Siliqua. Ide o látky bez vône, ktoré podporujú produkciu ženského feromónu kopulín, ktorá zvyšuje sexuálnu príťažlivosť. Vďaka zmyselnej elegantnej afrodiziakálnej vôni ovocia a kvetov na vás len tak nezabudne.

Použitie a odporúčanie:

Len na vonkajšie použitie. Pred použitím pretrepte. Aplikujte malé množstvo priamo na obvyklé miesta na pokožke. Najčastejšie sa odporúčajú dobre prekrvené miesta ako je krk či vnútorná časť zápästia. Nepoužívajte, ak sa objaví vyrážka alebo podráždenie. Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyhnite sa kontaktu s očami. Veľmi horľavé. Nemanipulujte s výrobkom v blízkosti ohňa.

Zloženie:

Alcohol, Aqua, Parfém, Izopropyl Alcohol, Propanediol, Izopropyl Alcohol, Glycerín, Propylén Glycol, Sodium Lactate, Sodium PCA, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Alpha-Izometyl Ionone, Jasminum Officinale Flower Extract, Citronellol, Phenethyl Alcohol, Citral, Capryl Glycol, Hydroxycitronellal, Fructose, Glycín, Niacinamide, Urea, Sodium Benzoate, Inositol

Parametre