ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
FLAGRANTI PASSION BOX MASSAGE

FLAGRANTI PASSION BOX MASSAGE

Výnimočne zvodný darček pre každý pár. FLAGRANTI PASSION BOX MASSAGE obsahuje elegantný masážny vibrátor, masážnu sviečku a lubrikačný gél s báječnými vôňami.
Doprava zadarmo
Akcia
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Stále nemáte vhodný pre darček pre svoju drahú polovičku? Nechajte výnimočne inšpiráciu na nás a obdarujte svoju polovičku darčekom, ktorý poteší vás oboch. Doprajte si unikátne zbližovanie prostredníctvom rozpálených masáží s erotickým podtónom a nechajte sa unášať ku zmyselnému sexu v romantickom duchu fantastickej predohry. Darčekové balenie FLAGRANTI PASSION BOX MASSAGE urobí radosť každému.
V tejto exkluzívnej krabici nájdete masážny vibrátor Rocks- off Oriel Wand Massager, ktorý bez väčšej námahy uvoľní telo aj myseľ. Elegantné prevedenie rukoväte z bronzového odolného ABS plastu pôsobí vskutku famózne. Jeho 10 vibračných a pulzačných režimov jemne a citlivo rozochveje každučký sval. Vďaka flexibilnej masážnej hlavici vyrobenej z hodvábneho a zamatovo hebkého silikónu sa dostanete k akémukoľvek miestečku. Dá sa samozrejme použiť na celé telo, ale aj na intímne partie, čím nažhavíte partnera či partnerku k pikantným hrám. Oriel je plne vodotesný, aby vás neobmedzoval len na posteľ a aby ste si jeho služby mohli vychutnať aj vo vani. Priloženým USB káblom ho pohodlne dobijete.
Aká by to bola ale romantika bez plápolajúceho svetla sviečky? Do krabičky vám pribalíme unikátnu masážnu sviečku FLAGRANTI Coconut 70 ml. Nielen, že vytvoria príjemné prítmie, ale prevonia vašu miestnosť opojnou vôňou sladkého kokosu. Luxusné zloženie vybraných ingrediencií ako je napríklad kokosový olej alebo včelí vosk sa v okamihu premení na teplú masážnu emulziu, ktorá skvele prehreje pokožku, hydratuje ju a dodá ju hebkosť a vláčnosť. S objemom 70 ml si užijete hneď niekoľko vášnivých seansí.
Aby vám skutočne nič nechýbalo a mohli ste sa maximálne uvoľniť, nájdete v boxe aj
masážny a lubrikačný gél HOT Shiatsu Silky. Gél na vodnej báze môžete tiež použiť na masáž tela či ako klasický lubrikant, ktorý vyniká mimoriadnou klznosťou. Jeho extrémne hodvábne zloženie dodá vašim erotickým chvíľkam luxusné pocity, ktoré nesmú chýbať pri žiadnych sexuálnych aktivitách. Nezanecháva škvrny, je umývateľný vodou a môžete ho používať so všetkými erotickými pomôckami aj prezervatívmi.
Darujte na výnimočnú udalosť svojmu náprotivku dokonalý zážitok. Vytvorte jedinečnú atmosféru za pomoci týchto so starostlivosťou vybraných pomôcok, ktoré vám zaistia naozaj pravú predohru. Farba darčekového balenia sa môže v závislosti od skladových zásob zmeniť.

Prečo si vybrať FLAGRANTI PASSION BOX MASSAGE:

  • elegantná darčeková krabička nabitá vzrušujúcimi masážnymi pomôckami
  • luxusný masážny vibrátor s 10 vibračnými a pulzačnými režimami
  • kvalitný odolný ABS plast a flexibilná hlavica zo zamatovo jemného silikónu
  • romantická sviečka sa v okamihu premení na teplú masážnu emulziu
  • lubrikačný gél s výnimočne hladkým a klzným zložením pre nespútané hrátky
  • ideálne ako darček

Parametre:


Farba: čierna, biela, bronzová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: vibrátor - celková dĺžka 23 cm, dĺžka hlavice 6,5 cm, priemer hlavice 4,5 cm, priemer tela 3 cm, sviečka - objem 70 ml, gél - objem 200 ml
Zloženie sviečky: Hydrogenated Cocnut Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Albumu, Cetearyl Alcohol, Parfém, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Etyl Ferulate, Humulus Lupulus Cone Extract Cinnamal
Vodeodolnosť: áno (vibrátor)
Vibrácia: áno (vibrátor)
Pohon: Li-on batéria (vibrátor)
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze (vibrátor)
Parametre