Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
FLAGRANTI PASSION BOX No.2

FLAGRANTI PASSION BOX No.2

Darčekový box oslavujúci lásku dlho do noci. Silikónový dvojitý krúžok na penis, prémiový lubrikačný gél, Prosecco a čokoláda potešia oboch milencov.
Akcia
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete si blízkosť vašej drahej polovičky vychutnať plnými dúškami tak maximálne a tak dlho, ako to len bude možné? Darujte svojej polovičke tento FLAGRANTI PASSION BOX No.2 a vašu romantiku zakončíte až s prvým spevom vtákov druhého dňa. Nájdete v ňom prekvapenie, ktoré povzbudí vašu túžbu a ihneď ju budete môcť využiť. Poďte s nami objaviť kúzlo intímnej noci.

Vybrali sme pre vás tento fantastický krúžok na penis LEGENDARY DUO známej značky SATISFYER, aby ste mohli prežiť nespútané a neopakovateľné momenty plné vášne. Krúžok má primárnu vlastnosť priškrtiť nahromadenú krv v penise, čím docieli skvalitnenie a predĺženie erekcie a oddialenie ejakulácie. Preto muž vydrží uspokojovať partnerku dlhšie, než je bežným zvykom. Sekundárny efekt krúžku je jeho oválne telo, ktoré bude priamo stimulovať klitoris partnerky, takže vaše milostné okamihy naberú na obrátkach a nie je vylúčené, že počas tejto aktivity dosiahnete niekoľko búrlivých orgazmov. Je samozrejme vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej lekárskej kvality, ktorý je zdravotne nezávadný pre ľudskú pokožku. Dvojitý krúžok ho pevne zafixuje, aby vám neskĺzol, výkonný a tichý motor ponúkne 12 svojich fantastických vibračných a pulzačných režimov. Je plne vodotesný, aby ste si ho mohli vziať so sebou aj do sprchy alebo do vane a dobíja sa priloženým magnetickým USB káblom. Viac informácií nájdete tu.

Pre dokonalosť vášho zámeru je ďalej pripravený v balení vodný lubrikačný gél NATULI XXXY, ktorý si jednoducho zamilujete. Rýdzo česká prémiová značka intímnej kozmetiky využíva k svojim produktom iba vybrané luxusné ingrediencie prvotriednej kvality a nepoužíva žiadne živočíšne zložky. Tento vegánsky gél vás pohladí na duši. Jedinečné zloženie bez glycerínu, umelých aróm a chemických konzervantov ho radí medzi absolútnu špičku. Má hodvábnu a hustú konzistenciu, perfektne sa vstrebáva, nelepí ani nežmolkuje, nezanecháva škvrny a skvele sa zmýva. Vyniká svojou neuveriteľne dlhotrvajúcou klznosťou a ku všetkému hydratuje, zvláčňuje a regeneruje pokožku. Aby tieto účinky ešte podporil, je obohatený o Aloe Vera v BIO organickej kvalite a skvele vonia po citrusoch. Viac informácií si prečítate tu.

Ako by však mohla romantická noc vyzerať, keby pri nej nebolo čo ochutnať? Fľaštičke kvalitného talianskeho Prosecca neodolá nikto a už vôbec nie v prípade, keď si každý k nemu ponúkne čokoládovú pralinku v tvare srdiečka s dozvukom lieskového orieška. Ako je známe, kvalitná čokoláda je prírodné afrodiziakum, ktoré navnadí túžbu a vášeň. Magnetická príťažlivosť, ktorá bude doslova hmatateľná vás posunie o ďalší level vyššie.
K vášmu bezchybnému rande už nič nechýba a môžete ho opakovať kedykoľvek dostanete chuť. Farba darčekového balenia sa môže v závislosti od skladových zásob zmeniť.

Prečo si vybrať FLAGRANTI PASSION BOX No.2:

  • elegantná darčeková krabička nabitá vzrušujúcimi pomôckami pre páry
  • poteší romantických milencov užívajúcich si spoločnosť jeden druhého
  • fľaštička kvalitného talianskeho Prosecca a dve pralinky čokolády navodia tú správnu atmosféru
  • prémiový lubrikačný gél z prírodných ingrediencií vám dopraje výnimočný komfort
  • krúžok na penis z hodvábne jemného lekárskeho silikónu
  • skvalitní a predĺži erekciu a oddiali ejakuláciu
  • stimuluje klitoris partnerky hlbokými 12 vibračnými a pulzačnými rytmami
  • dostupné exkluzívne iba vo FLAGRANTI

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: krúžok - celková dĺžka 11 cm, celková šírka 5 cm, priemer menšieho krúžku roztiahnuteľný od 2,5 cm, gél - objem 100 ml, Prosecco - objem 200 ml, pralinky - 2 x 12 g
Vodotesnosť: áno
Vibrácia: áno
Pohon: Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Zloženie gélu: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Pentylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Hexamidine Diisethionate
Zloženie pralinky: Biela Čokoláda, Mliečna Čokoláda (Kakaová Hmota, Kakaové Maslo, Sušené Mlieko, Cukor, Prírodná Vanilka), Lieskovka (Lieskové Orechy 71%, Kokosový Cukor, Kakaové Maslo, Odtučnené Kakao, Farvivo
Obsahuje alkohol.
Parametre