Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
FLAGRANTI PASSION BOX No.3

FLAGRANTI PASSION BOX No.3

Darčekový box so starostlivo vybranými pomôckami pre neodolateľnú noc plnú vášne. Vzrušujúci jahodový masážny olej, vibračné vajíčko a sladká bodka.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Vychutnajte si zmyselný okamih so svojou láskou a pripravte jej prekvapenie, ktorému neodolá. FLAGRANTI PASSION BOX No.3 vám ponúkne jedinečnú možnosť objavovať telo toho druhého a zažiť fantastické chvíle plné vášne, ktoré povedú k nezabudnuteľným výbuchom extázy.

Doprajte si romantiku. Zapáľte sviečky, dajte si pohárik niečoho dobrého a pozvite svoju drahú polovičku do vášho vlastného salónu rozkoše. Vezmite masážny olej JoyDivision WARMup a uvoľnite svaly aj myseľ vášho partnera. Jeho hodvábne jemná textúra príjemne kĺže, nelepí ani nežmolkuje a prináša fascinujúcu vôňu jahôd. Ku všetkému je vôňa afrodiziakálna, aby iskrenie medzi dotykmi prebúdzalo emócie vo vás oboch. Má aj hrejivý efekt, takže perfektne prehreje natiahnuté miesta a poskytne dotyk nehy. Olej je zbozkávateľný, takže nič nebráni rozvinutiu vašej fantázie a použitiu na všetky možné miesta na tele. Viac informácií nájdete tu.

Po rozvoľnenej atmosfére a príjemnom teple na pokožke ešte prikúrte pod kotlom. S vibračným vajíčkom MELO M1242 v horúcej červenej farbe prežijete neopakovateľné momenty. Vajíčko prevedie vašu partnerku cestou raja, ktorú zakončí búrlivými orgazmami, ktoré bude chcieť prežívať znova a znova. Je vyrobené z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej kvality, ktorý je hodvábne hladký a zdravotne nezávadný pre ľudskú pokožku. Má úžasný ergonomický tvar, aby sa perfektne prispôsobilo vášmu vnútru a vyplnilo váš vnútorný priestor. Úzka špička uľahčí penetráciu a mäkké manipulačné pútko sa postará o bezpečné vytiahnutie. Vďaka veľmi výkonnému motoru s tichým chodom, ktorý nenaruší vašu túžbu vás doslova zahltí hlbokými 12 vibračnými a pulzačnými režimami. Intenzívny koncert zvodných rytmov môžete oddirigovať aj prostredníctvom diaľkového ovládača s dosahom až 10 metrov, takže môžete nenápadne a náhodne prepínať medzi jednotlivými programami napríklad pri tejto vzrušujúcej masáži, poprípade sa odviazať a vziať vajíčko so sebou na adrenalínovú večernú prechádzku parkom. Vajíčko je plne vodotesné a dobíja sa pomocou priloženého USB kábla. Viac informácií vrátane návodu na ovládanie si prečítate tu.

Završte svoj pikantný večer niečím sladkým na zub. Veľké čokoládové srdiečko z veľmi kvalitných ingrediencií posypané ovocím sušeným mrazom omámi vaše chuťové poháriky a navodí medzi vami dokonalú príťažlivosť. Ako prírodné afrodiziakum naladí vaše intímne struny a vytvorí báječnú bodku za splnenými snami. Môžete sa oň spoločne podeliť, čo ešte viac prehĺbi vaše vzájomné pocity nabité sexuálnou energiou.
Váš milostný vzťah už nie je možné vyzdvihnúť vyššie. Na tieto spoločné zážitky jednoducho nezabudnete. Farba darčekového balenia sa môže v závislosti od skladových zásob zmeniť.

Prečo si vybrať FLAGRANTI PASSION BOX No.3:

  • elegantná darčeková krabička nabitá vzrušujúcimi pomôckami pre páry
  • poteší romantických milencov užívajúcich si spoločnosť jeden druhého
  • veľké srdiečko z kvalitnej čokolády navodí tú správnu atmosféru
  • masážny olej z prvotriednych ingrediencií vám dopraje výnimočný komfort a iskrivé dotyky
  • hrejivý efekt uvoľní nielen svaly a je zbozkávateľný na podporu vašej intímnej fantázie
  • unikátna afrodiziakálna vôňa jahôd omámi všetky zmysly
  • vibračné vajíčko z hodvábne jemného silikónu na diaľkové ovládanie
  • umožní aj adrenalínovú zábavu mimo domova
  • disponuje hlbokými 12 vibračnými a pulzačnými rytmami
  • dostupné exkluzívne iba vo FLAGRANTI

Parametre:


Farba: červená, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: vajíčko - celková dĺžka 19 cm, použiteľná dĺžka 8 cm, priemer vajíčka 3,4 cm, dĺžka ovládača 7 cm, šírka ovládača 4,2 cm, hĺbka 2,2 cm, olej - objem 150 ml, čokoládové srdce - 60 g
Vodotesnosť: áno
Vibrácia: áno
Pohon: Li-on batéria, jednorazová batéria ovládača
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Zloženie oleja: Glycerín, Aqua, Aróma, CI 16035
Zloženie čokoládového srdiečka: Kakaová Hmota, Kakaové Maslo, Drvená Černica, Drvená Malina (2%), Cukor, Emulgátor: Sójový Lecitín, Aróma: Prírodná Vanilka
Parametre