Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
FLAGRANTI PASSION BOX No.6

FLAGRANTI PASSION BOX No.6

Uvoľňujúci a relaxačný darčekový box s pikantným nádychom pre vašu romantickú noc plnú vášne. Masážny vibrátor, masážna sviečka, Prosecco a čokoláda.
Doprava zadarmo
Akcia
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Čo viac si priať, než je spoločnosť vás oboch v romantickom duchu plnom intenzívnej a pikantnej príťažlivosti, ktorá medzi vami iskrí natoľko, že sa od seba nedokážete odtrhnúť? Jediné, čo vám k dokonalosti chýba je tento exkluzívny FLAGRANTI PASSION BOX No.6, ktorý podporí milenecký zámer a ponúkne vám nezabudnuteľné okamihy po celú noc.

Aby bol váš večer výnimočný, začnite masážnou sviečkou prémiovej kvality FLAGRANTI Sea Salt, ktorá vykúzli intímne prítmie svojim plápolajúcim plamienkom a zapáli iskru vo vašich srdciach. Ponúkne vám nielen uvoľnenú náladu a dokonalý relax, ale predovšetkým vás omámi pôvabnou vôňou mora. Navyše obsahuje vybrané prírodné ingrediencie z bambuckého masla, kokosového oleja, včelieho vosku, antioxidantov a ďalších zložiek, ktoré sa po zapálení sviečky behom pár minút rozpustia na príjemne teplú emulziu, ktorú potom nanesiete na telo vašej lásky a môžete jej dopriať dokonalú nezabudnuteľnú masáž. Vosk nespáli pokožku, preto sa nemusíte obávať žiadneho nebezpečenstva. Dotyky odbúravajú napätie a stres a správne volené miesta môžu prebudiť rozkoš u vás oboch. Viac informácií nájdete tu.

Spojte príjemné s užitočným a vytaste sa s jedinečným pomocníkom, ktorý ešte viac nabudí všetky zmysly vašej polovičky. Vibrátor a masážna hlavica APHOJOY LUXURY HEAD v elegantnej čiernej farbe so striebornými akcentmi nielen, že napomôžu vašej masáži, uľavia vašim prstom, ale aj s ním prežijete mnoho erotickej zábavy. Je výkonný a má báječný tvar okrúhlej hlavice, ktorá sa dostane do každého kúta tela a uvoľní svaly kdekoľvek si budete priať. Vyrobený je z ultra hebkého hypoalergénneho silikónu, takže je úplne bezpečný pre ľudskú pokožku a pohladí s nežnosťou každý centimeter. Otočením ergonomicky tvarovanej rukoväte získate fantastickú hračku, ktorá bude stimulovať bod G alebo bod P a ponúkne vám mnoho mimoriadnych orgazmov. Jeho dva motory s 10 vibračnými a pulzačnými rytmami pre každý z nich si vychutnáte plnými dúškami a váš čas bude ubiehať oveľa pomalšie, ako inokedy. Môžete sa presunúť do sprchy, pretože je odolný proti striekajúcej vode a jeho energiu mu doplníte pomocou priloženého USB kábla. Viac informácií nájdete tu.

Ako by však mohlo také rande vyzerať, keby pri ňom nebolo čo ochutnať? Fľaštičke kvalitného talianskeho Prosecca neodolá nikto a už vôbec nie v prípade, keď si každý k nemu ponúkne čokoládovú pralinku v tvare srdiečka s orieškovým podtónom. Ako je známe, kvalitná čokoláda je prírodné afrodiziakum, ktoré navnadí túžbu a vášeň. Magnetická príťažlivosť, ktorá bude doslova hmatateľná vás posunie o ďalší level vyššie.
Premeňte vašu spálňu na vlastný luxusný masážny salón a využite príležitosť zvádzať vašu polovičku prostredníctvom relaxačných techník. Farba darčekového balenia sa môže v závislosti od skladových zásob zmeniť.

Prečo si vybrať FLAGRANTI PASSION BOX No.6:

  • elegantná darčeková krabička nabitá vzrušujúcimi pomôckami pre páry
  • poteší romantických milencov užívajúcich si spoločnosť jeden druhého
  • fľaštička kvalitného talianskeho Prosecca a dve pralinky čokolády navodia tú správnu atmosféru
  • masážna sviečka z prírodných prémiových ingrediencií očarí a omámi zvodnou vôňou
  • masážna hlavica s vibrátorom v jedinej pomôcke okorení váš milostný vzťah
  • uvoľní napäté svaly a skvele stimuluje bod G alebo bod P
  • dva výkonné motory s 10 vibračnými a pulzačnými rytmami pre každý z nich
  • vaše hrátky je možné presunúť aj do sprchy vďaka vodeodolnosti
  • dostupné exkluzívne iba vo FLAGRANTI

Parametre:


Farba: čierna, strieborná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: vibrátor - celková dĺžka vibrátora 21,5 cm, použiteľná dĺžka 11,5 cm, priemer 4 cm, dĺžka hlavice 6 cm, priemer 5 cm, sviečka - objem 70 ml, Prosecco - objem 200 ml, pralinky - 2 x 12 g
Vodeodolnosť: áno
Vibrácia: áno
Pohon: Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Zloženie sviečky: Hydrogenated Cocnut Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Albumu, Cetearyl Alcohol, Parfém, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Ethyl Ferulate, Humulus Lupulus Cone Extract, Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool, Alpha-Izometyl Ionone
Zloženie pralinky: Biela Čokoláda, Mliečna Čokoláda (Kakaová Hmota, Kakaové Maslo, Sušené Mlieko, Cukor, Prírodná Vanilka), Lieskovka (Lieskové Orechy 71%, Kokosový Cukor, Kakaové Maslo, Odtučnené Kakao, Farbivo
Obsahuje alkohol.
Parametre