ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
FLAGRANTI PASSION BOX No.9

FLAGRANTI PASSION BOX No.9

Dychberúci darčekový box poteší všetky zamilované ženy. Mini vibrátor z hebkého silikónu, lesk na pery s vibrujúcim efektom, višňovka a čokoláda.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Presuňte svoje láskyplné rande do prostredia, kde budete osamote v súkromí a darujte svojej najdrahšej originálny a vzrušujúci darček, ktorý ju nielen poteší, ale môžete ho rovno vyskúšať. Naplnili sme pre vás tento FLAGRANTI PASSION BOX No.9, ktorý rozvinie vašu fantáziu a podporí jedinečné pokračovanie vášho zvodného večera.

Po rozbalení tejto nádhernej krabice môžete vytiahnuť fľašu vynikajúceho prírodného višňového likéru, ktorý naladí vaše chuťové bunky a omámi všetky vaše zmysly. Bol vyrobený maceráciou čerstvých višní v jemnom liehu s pridaným korením. Pripite si na zdravie, na lásku a na nezabudnuteľné okamihy vašej spoločnej noci. Navodí tú správnu atmosféru a dopraje vám pikantnú náladu s postupne narastajúcim efektom. Následne môžete ochutnať dve čokoládové pralinky v tvare srdca s orieškovým podtónom, ktoré vás ešte viac rozžeravia, pretože kvalitná čokoláda je prírodné afrodiziakum, aby bol váš spoločne strávený čas jednoducho dokonalý.

Keď čas postúpi a miera túžby už bude doslova hmatateľná, určite vašu polovičku poteší vibrátor SATISFYER ULTRA POWER BULLET 3 v nežnej ružovej farbe. Tento mini vibrátor vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej lekárskej kvality má príjemný ergonomický tvar a skosenú špičku pre cielenú stimuláciu intímnych partií. Má výkonný a tichý motor, ktorý nenaruší vaše myšlienky, ale omámi zmysly prostredníctvom 12 fascinujúcich vibračných a pulzačných režimov. Je vodotesný pre možnosť presunutia do sprchy či vane a energiu mu doplní priložený magnetický USB kábel. Viac informácií nájdete tu.

Ak sa vaša žena rada parádi, potom jej určite urobí radosť tento lesk na pery SECRET PLAY VIBRANT KISS. Má úžasnú príchuť jahodovej žuvačky a výnimočný vibrujúci efekt, ktorý využijete predovšetkým pri orálnom sexe či pri bozkávaní. Je vyrobený na glycerínovej báze a je plne zbozkávateľný, takže jeho prehltnutie nie je na závadu. Navyše získate neodolateľné pocity, ktoré zavŕšia vašu jazdu na vlnách vášne. Lesk je kompatibilný s erotickými pomôckami aj s latexovými kondómami. Viac informácií si prečítate tu.
Objavte fenomenálne milostné chvíľky, ktorými povznesiete vaše hrátky na novú dimenziu. Farba darčekového balenia sa môže v závislosti od skladových zásob zmeniť.

Prečo si vybrať FLAGRANTI PASSION BOX No.9:

  • elegantná darčeková krabička nabitá vzrušujúcimi pomôckami pre ženy
  • poteší každú ženu a ponúkne možnosť sa pripojiť a vychutnať si milostné okamihy spoločne
  • spoločne so skvostnou višňovkou a čokoládovými pralinkami vytvoríte vzrušujúcu atmosféru
  • čokoláda pôsobí ako prírodné afrodiziakum a navodí iskrivú náladu
  • jedinečný mini vibrátor pre cielenú stimuláciu z hodvábne jemného lekárskeho silikónu
  • 12 výnimočných vibračných a pulzačných rytmov
  • zbozkávateľný lesk na pery s príchuťou jahodových žuvačiek dopraje vibračný pocit ideálny pre orálny sex
  • dostupné exkluzívne iba vo FLAGRANTI

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: vibrátor - celková dĺžka 8,5 cm, použiteľná dĺžka 6,5 ​​cm, priemer 2,3 cm, lesk - objem 6 g (7 ml ), višňovka - objem 100 ml, pralinky - 2 x 12 g
Vodotesnosť: áno
Vibrácia: áno
Pohon: Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Zloženie lesku: Chewing Gum Flavored Syrup, Glycerín E422, Extract Of Acmella Olerácia, Dyes E122, E124, Humectant E1520, E129, E122, E124
Zloženie višňovky: Velejemný Lieh, Macerát z višní, Korenie, Cukor
Zloženie pralinky: Biela Čokoláda, Mliečna Čokoláda (Kakaová Hmota, Kakaové Maslo, Sušené Mlieko, Cukor, Prírodná Vanilka), Lieskovka (Lieskové Orechy 71%, Kokosový Cukor, Kakaové Maslo, Odtučnené Kakao, Farvivo
Obsahuje alkohol.
Parametre