ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK MEN

FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK MEN

Zmyselné darčekové balenie ideálne pre horúce večery plné vášne. Parádny masturbátor, okúzľujúca vôňa s feromónmi a fľaštička výborného ríbezľového vína.
Akcia
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, nezabúdajte, že aj muži majú svoje dni. Urobte radosť sebe alebo svojmu kamarátovi jedinečným darčekom, ktorý zrýchli tep každého gentlemana. Objavte zmyselnosť a neuveriteľnú zvodnosť v jedinom prepychovom balení. Tento dokonalý FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK MEN sme namiešali špeciálne pre vás. Urobte si čas a vychutnajte si momenty plné vášne v každučkej minúte. V dychberúcej a úplne elegantnej darčekovej krabičke nájdete výnimočný masturbátor, vôňu s feromónmi aj fľaštičku, ktorá poteší vaše chuťové poháriky.

Začnite tým, že naladíte svoje telo i myseľ. Originálne polosladké ríbezľové víno značky Rybízák v luxusnej fľaštičke s objemom 250 ml si zamilujete na prvý dúšok. Najobľúbenejšie ovocné víno, ktoré je vyrobené s láskou a maximálnou starostlivosťou z tých najkvalitnejších plodov má typickú charakteristickú arómu, ktorú spoznáte aj so zavretými očami. Keďže nie je doliehované a neobsahuje žiadny ďalší pridaný alkohol, chutí natoľko výborne, že si budete pripadať, že stojíte v záhradke a trháte si čerstvé ríbezle priamo do úst. Môžete ho piť tak, ako ho máte rád. Vychladené, s kockou ľadu, v izbovej teplote alebo zahriaty na 60 °C. Pre omamný gastronomický zážitok ho však nevarte a nepridávajte škoricu ani klinčeky, aby jeho chuť zostala vyvážená. Je tiež výborné k steakom a iným červeným mäsám, syrom ementálskeho typu, k rybám aj k tvarohovým koláčikom. Skladovať ho môžete v tme a izbovej teplote, po otvorení vám vydrží v chladničke niekoľko dní. Veríme však, že vás jeho chuť nenechá chladným a skladovanie nebudete potrebovať.
Ak je už naladený váš jazýček, nezostáva nič iné, než dotvoriť atmosféru zvodnou vôňou. Na to poslúži pánska toaletná voda RUF TABOO EPICURIEN, vďaka ktorej sa budete cítiť príťažlivejší a atraktívnejší. Má báječné zloženie s obsahom feromónov, čo sú látky, ktoré podvedome stimulujú sexuálnu túžbu partnerky. Nezabudnuteľná vôňa korenistého bergamotu a sladkého bieleho melónu s červeným ovocím doplnená o jemné kvetinové tóny konvalinky a šalvie s osviežujúcim dodatkom mora prebudí výbuch emócií a žiadostivosti.

Vo chvíli, keď atmosféra dosiahne svoj vrchol, vnímajte už len svoje telo a narastajúcu rozkoš. Vyskúšajte unikátny masturbátor TENGA Spinner 02 Shell HEXA v transparentnej farbe a zabudnite na okolitý svet. V plastovom obale sa nachádza erotická pomôcka z hodvábne jemného realistického materiálu TPE prvotriednej japonskej kvality, ktorý je mäkký, na dotyk veľmi hebký, extrémne flexibilný a pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Perfektne prijíma ľudské teplo a dokáže ho udržať, takže zážitok z masturbácie bude úplne autentický. Vnútorný stimulačný tunel so šesťhrannými väčšími plôškami vám ukáže cestu do raja. Navyše má vo vnútri materiálu integrovanú oranžovú špirálu, vďaka ktorej sa pri používaní masturbátor otáča okolo svojej osi a ešte viac tak dráždi váš penis, aby ste si mohli užiť búrlivý orgazmus. Je plne vodotesný na použitie v sprche alebo vo vani a jeho pevné plastové puzdro je možné po údržbe použiť ako stojan na sušenie.
Darujte svojmu priateľovi nespútaný zážitok, alebo ho nadeľte priamo sám sebe. Vychutnajte si jedinečnosť okamihu s pikantným nádychom. Farba darčekového balenia sa môže v závislosti od skladových zásob zmeniť.


V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu masturbátora. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť. Pred uložením ho nechajte riadne doschnúť.

Prečo si vybrať FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK MEN:

  • elegantná darčeková krabička pre pánov naladí dokonalú intímnu atmosféru
  • luxusné ovocné polosladké víno z ríbezlí očarujúcej vône a omamnej chuti
  • prvotriedne vybrané ingrediencie bez pridaného alkoholu a liehovín
  • unikátna toaletná voda zmyselnej vône korenia a kvetov s feromónmi
  • fantastický masturbátor z hodvábne jemného a pružného realistického materiálu
  • báječný stimulačný tunel s dráždivou štruktúrou
  • integrovaná špirála pre nezabudnuteľný zážitok končiaci výbušnou erupciou vášne
  • ideálne aj ako darček

Parametre:


Farba: transparentná, oranžová, fialová
Materiál: TPE materiál, ABS plast
Rozmery: masturbátor - celková dĺžka 13 cm, priemer 4,5 cm, parfum - objem 50 ml, víno - objem 250 ml
Obsah alkoholu: 11,5% obj.
Zloženie parfumu: Alcohol, Aqua, Parfém, Alpha Isometyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool
Vodotesnosť: áno
Vibrácia: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre