ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK WOMEN

FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK WOMEN

Zmyselné darčekové balenie ideálne pre horúce večery plné vášne. Luxusný vibrátor, očarujúci parfém s feromónmi a fľaštička výborného ríbezľového vína.
Doprava zadarmo
Akcia
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Milé dámy, nezabúdajte samy na seba a rozmaznávajte seba či svoju kamarátku jedinečným darčekom, ktorý poteší vaše roztúžené ženské srdce. Objavte zmyselnosť a neuveriteľnú zvodnosť v jedinom prepychovom balení. Tento dokonalý FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK WOMEN sme namiešali špeciálne pre vás. Urobte si čas a vychutnajte si momenty plné vášne v každučkej minúte. V dychberúcej a úplne elegantnej darčekovej krabičke nájdete výnimočný vibrátor, parfém s feromónmi aj fľaštičku, ktorá poteší vaše chuťové poháriky.

Začnite tým, že naladíte svoje telo i myseľ. Originálne polosladké ríbezľové víno značky Rybízák v luxusnej fľaštičke s objemom 250 ml si zamilujete na prvý dúšok. Najobľúbenejšie ovocné víno, ktoré je vyrobené s láskou a maximálnou starostlivosťou z tých najkvalitnejších plodov má typickú charakteristickú arómu, ktorú spoznáte aj so zavretými očami. Keďže nie je doliehované a neobsahuje žiadny ďalší pridaný alkohol, chutí natoľko výborne, že si budete pripadať, že stojíte v záhradke a trháte si čerstvé ríbezle priamo do úst. Môžete ho piť tak, ako ho máte rada. Vychladené, s kockou ľadu, v izbovej teplote alebo zahriaty na 60 °C. Pre omamný gastronomický zážitok ho však nevarte a nepridávajte škoricu ani klinčeky, aby jeho chuť zostala vyvážená. Je tiež výborné k steakom a iným červeným mäsám, syrom ementálskeho typu, k rybám aj k tvarohovým koláčikom. Skladovať ho môžete v tme a izbovej teplote, po otvorení vám vydrží v chladničke niekoľko dní. Veríme však, že vás jeho chuť nenechá chladnú a skladovanie nebudete potrebovať.
Ak je už naladený váš jazýček, nezostáva nič iné, než dotvoriť atmosféru zvodnou vôňou. Na to poslúži parfém SECRET ORCHID, vďaka ktorému sa budete cítiť príťažlivejšia a atraktívnejšia. Má báječné zloženie s obsahom feromónov, čo sú látky, ktoré podvedome stimulujú sexuálnu túžbu partnera. Nezabudnuteľná vôňa exotických čiernych orchideí a vanilky prebudí výbuch emócií a žiadostivosti.

Ak atmosféra dosiahla svoj vrchol, potom už len vnímajte svoje telo a narastajúcu rozkoš. Uchopte unikátny vibrátor IROHA RIN Akané v skvostnej smotanovej a vínovej farbe a zabudnite na okolitý svet. Jeho telo z hodvábne jemného silikónu prvotriednej kvality pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Navyše má antiprachovú povrchovú úpravu. Jeho špička je tvorená extrémne mäkkou a flexibilnou guľôčkou, ktorá vám urobí radosť v každom smere. Uľahčuje penetráciu, spríjemňuje pocity pri dotyku, vytvára vo vnútri pôsobivý tlak a úplne novú formu uspokojenia. Fenomenálne 4 vibračné rytmy očaria vaše predstavy a rozohrajú koncert vo vašom lone. 3 intenzity od najslabšieho po najsilnejší režim vibrácie s jedným mimoriadnym pulzačným rytmom vás odprevadí na ceste za búrlivým orgazmom. Je vodotesný a poháňajú ho dve AAA batérie, ktoré kedykoľvek rýchlo vymeníte. Viac informácií vrátane návodu na použitie a údržbu nájdete tu.
Darujte svojej priateľke nespútaný zážitok, alebo ho nadeľte priamo sama sebe. Vychutnajte si jedinečnosť okamihu s pikantným nádychom. Farba darčekového balenia sa môže v závislosti od skladových zásob zmeniť.

Prečo si vybrať FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK WOMEN:

  • elegantná darčeková krabička pre dámy naladí dokonalú intímnu atmosféru
  • luxusné ovocné polosladké víno z ríbezlí očarujúcej vône a omamnej chuti
  • prvotriedne vybrané ingrediencie bez pridaného alkoholu a liehovín
  • unikátny parfém zmyselnej vône exotickej čiernej orchidey a vanilky s feromónmi
  • fantastický vibrátor z hodvábne jemného silikónu s nezameniteľnou mäkkou špičkou
  • 4 báječné vibračné režimy pre nespútané dobrodružstvo končiace výbušnou erupciou vášne
  • ideálne aj ako darček

Parametre:


Farba: smotanová, vínová, fialová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: vibrátor - celková dĺžka 14,8 cm, použiteľná dĺžka 11,7 cm, priemer špičky 3 cm, priemer tela 3,2 cm, parfém - objem 50 ml, víno - objem 250 ml
Obsah alkoholu: 11,5% obj.
Zloženie parfumu: Alcohol Denat., Aqua, Parfém, PEG/PPG-14/4 Dimethicone, Glycerín, Potassium Sorbate, Tuber Melanosporum Extract, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Hydroxyis , Linalool, Geraniol, Coumarin, Citronellol
Vodotesnosť: áno
Vibrácia: áno
Pohon: 2 x AAA batérie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre