Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
FLAGRANTI PASSION BOX ZVEDIEM ŤA

FLAGRANTI PASSION BOX ZVEDIEM ŤA

Dokonalá inšpirácia ukrytá v darčekovom balení plnom vášne. Prekvapte partnera a obaja si vychutnajte zmyselnú eleganciu v tajomnej a zvodnej atmosfére.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete zariadiť výnimočný večer plný romantiky, vášne a neuveriteľného vzrušenia, ale chýba vám inšpirácia? Dôverujte nám a kúpte si FLAGRANTI PASSION BOX ZVEDIEM ŤA. Ako už názov napovedá, v tomto starostlivo vybranom luxusnom darčekovom balení nájdete zmyselné erotické doplnky, ktoré vám pomôžu určiť smer vašej i jeho túžby. Navyše si nemusíte s výberom lámať hlavu a vyskúšate niečo nové, čo by vám možno ani nenapadlo. Pripravte sa na neho, než príde domov. Vaša snaha bude spečatená a určite odmenená v plnej výške.

Po rozviazaní nádhernej širokej mašle nahliadnete do sveta iskrivých zážitkov, ktoré vás tento večer čakajú. Catsuit PASSION BS055 je jednoduchým, ale skutočne efektívnym kúskom bielizne, ktorý dokáže prebudiť intímnu fantáziu. Extrémne pružná tkanina príjemná na nosenie zaistí univerzálnu veľkosť S-L. Aj keď sa jedná o jeden kus bielizne, jeho dizajn skvostne vyšívanej čipky ponúkne priesvitný top s dlhým rukávom, imitáciu podväzkov a pančuchy. Má hlboký výstrih, ktorý bude priťahovať jeho pohľad na váš dekolt a voľný rozkrok poteší všetkých nedočkavcov, ktorí nechcú čakať na vaše vyzliekanie.
Maska na oči BLAZE MASQUERADE podporí tajomnú atmosféru a naozaj nečakanú zvodnosť. Tento netradičný čipkový doplnok dokáže viac, než si dokážete predstaviť. Sľubuje hriešnu erotickú romantiku. Vďaka univerzálnej veľkosti a elastickej gumičke vám skvele sadne a pripraví magický okamih.
Keď to už vyzerá, že je všetko perfektné a nič vám nechýba, potom ešte dodáme čerešničku na torte. Parfém SECRET PLAY AFRODITA sa musí stať vašou nevyhnutnou súčasťou. Obsahuje feromóny, čo sú látky vyvolávajúce u náprotivku podvedomé chemické reakcie, ktoré vytvoria magnetickú príťažlivosť. Opojnej vôni sladkého karamelu s extraktom z hľuzoviek, ktorý prirodzene podporuje stimuláciu, jednoducho neodolá a vaša atraktivita vyletí strmo nahor nezadržateľnou rýchlosťou.
Až teraz je všetko dokonalé a vy ste pripravená stať sa kráľovnou noci. Odmeňte sa elegantnou krabičkou obsahujúcou žeravé tajomstvo. Farba darčekového balenia sa môže v závislosti od skladových zásob zmeniť.

Prečo si vybrať FLAGRANTI PASSION BOX ZVEDIEM ŤA:

  • luxusná darčeková krabička nabitá elegantnými pomôckami pre ženy
  • špičková inšpirácia pre tajomné a maximálne zvodné pikantné momenty
  • efektívny odev na celé telo navodí vzrušujúcu atmosféru
  • jemná a mäkká pružná tkanina príjemná na nosenie ponúkne univerzálnu veľkosť S-L
  • čipkovaná škraboška je netypickým prekvapujúcim doplnkom
  • parfum s obsahom feromónov podporí podvedomú magnetickú príťažlivosť
  • kúzelná sladká vôňa karamelu s extraktom z hľuzoviek
  • ideálny ako darček pre seba aj partnera

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: 80% polyamid, 20% elastan, 100% polyester
Rozmery: catsuit - veľkosť univerzálna S-L, maska ​​ - veľkosť univerzálna, parfum - objem 50 ml
Zloženie parfumu: Izopropyl Myristate, Octyldodecanol, Parfum, Helianthus annuus Seed Oil, Tuber Brumale Extract, Tocopheryl Acetate, Benzyl Alcohol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropinal, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Hydroxycitronellal, Eugenol, Limonene, Benzyl Cinnamate
Parametre