Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
FLAGRANTI PASSION BOX No.4

FLAGRANTI PASSION BOX No.4

Darčekový box určený milovníkom tajomných BDSM praktík ideálny pre zmyselnú oslavu vo dvojici. Putá na ruky, likér a čokoláda.
Doprava zadarmo
Akcia
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ste s vašou polovičkou jednoducho tvrdšieho zamerania a nepotrpíte si práve na láskyplné a sladké rečičky? Aj napriek tejto skutočnosti však chcete svojho partnera či partnerku potešiť? Potom sme presne pre vás vytvorili tento FLAGRANTI PASSION BOX No.4, ktorý urobí radosť všetkým milovníkom tajomných BDSM praktík. Vychutnajte si svoj jedinečný večer plný túžby a neodolateľnej rozkoše.

Jednou z najčastejších a najobľúbenejších pomôcok sú nepochybne putá. Tieto púta na ruky Liebe Seele Handcuffs splnia všetky vaše tajné priania. Sú mimoriadne elegantné a presne vystihnú vašu náladu. Horúca vínová a čierna farba so zlatými akcentmi pôsobí neuveriteľne zvodne a luxusne. Sú vyrobené z pravej hovädzej kože, ktorá je pevná a opticky dodáva drsnejší charakter tomuto modelu. Vnútorná strana je ušitá z mäkkej ovčej kože, aby bola pohodlná a príjemná na nosenie aj ich nositeľovi. Sú príjemne široké, takže sa nezarezávajú, aby bol aj váš otrok v úplnom bezpečí. Vďaka kovovým sponám vo farbe ružového zlata sú nastaviteľné a pomocou kovovej retiazky s dvoma karabínami sa dajú kedykoľvek pripnúť k sebe, alebo rýchlo odopnúť pre oslobodenie či zmenu polohy. Unisex prevedenie je perfektné pre ňu aj pre neho, takže si svoje role môžete tiež striedať. Ďalšie informácie nájdete tu.

Pre maximalizáciu pokušenia v očiach vášho suba môžete vytiahnuť fľašu vynikajúceho prírodného višňového likéru, ktorý naladí vaše chuťové bunky a omámi všetky vaše zmysly. Bol vyrobený maceráciou čerstvých višní v jemnom liehu s pridaným korením. Pripite si na zdravie, na lásku alebo na nezabudnuteľné okamihy vašej spoločnej noci. Navodí tú správnu atmosféru a dopraje vám pikantnú náladu s postupne narastajúcim efektom. Následne je možné spútanú polovičku dráždiť opojnou vôňou kakaových bôbov. Záleží na vás, či budete trápiť či rovno ochutnáte dve čokoládové pralinky v tvare srdca s orieškovým podtónom, ktoré vás ešte viac rozžeravia, pretože kvalitná čokoláda je prírodné afrodiziakum, aby bol váš spoločne strávený čas jednoducho dokonalý.
Vyberte si kto bude dnes v dominantnej úlohe a nechajte sa ovplyvniť vzrušujúcou intímnou hrou s obmedzeným pohybom. Farba darčekového balenia sa môže v závislosti od skladových zásob zmeniť.

Prečo si vybrať FLAGRANTI PASSION BOX No.4:

  • elegantná darčeková krabička nabitá vzrušujúcimi pomôckami pre priaznivcov BDSM techník
  • báječná hra na otroka a jeho pána vďaka putám na ruky v unisex prevedení
  • vyrobené z pravej hovädzej a ovčej kože v nádhernom dizajne
  • kovová retiazka vo farbe ružového zlata s dvoma karabínami na rýchle vyslobodenie
  • nastaviteľná veľkosť a pohodlné nosenie
  • spoločne so skvostnou višňovkou a čokoládovými pralinkami vytvoríte vzrušujúcu atmosféru
  • čokoláda pôsobí ako prírodné afrodiziakum a navodí iskrivú náladu
  • dostupné exkluzívne iba vo FLAGRANTI

Parametre:


Farba: vínová, čierna
Materiál: koža, kov
Rozmery: putá - celková dĺžka 37 cm, šírka 6,3 cm, dĺžka retiazky s karabínami 23 cm, višňovka - objem 100 ml, pralinky - 2 x 12 g
Zloženie višňovky: Velejemný Lieh, Macerát z višní, Korenie, Cukor
Zloženie pralinky: Biela Čokoláda, Mliečna Čokoláda (Kakaová Hmota, Kakaové Maslo, Sušené Mlieko, Cukor, Prírodná Vanilka), Lieskovka (Lieskové Orechy 71%, Kokosový Cukor, Kakaové Maslo, Odtučnené Kakao, Farvivo
Obsahuje alkohol.
Parametre