Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
FLAGRANTI PASSION BOX No.5

FLAGRANTI PASSION BOX No.5

Horúci darčekový box, ktorý rozhodne poteší všetky ženy. Luxusný bezdotykový stimulátor klitorisu s višňovým likérom a dvoma čokoládovými pralinkami.
Akcia
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, vyberáte ideálny darček pre svoju lásku? Posuňte akúkoľvek oslavu na úplne novú úroveň a nažhavte váš večer intímnym smerom. Tento FLAGRANTI PASSION BOX No.5 zaručí vašej drahej polovičke nespočetné množstvo intenzívnych a nezabudnuteľných orgazmov, ktoré si zamiluje a rozhodne budete jej hrdina, ktorého si bude chcieť rozmaznávať.

V exkluzívnom darčekovom balení nájdete jedinečný vibrátor LUCKY LIBRA od svetovej značky SATISFYER v nádhernom dizajne decentnej fialovej farby v kombinácii so snehovou bielou. Je vyrobený z ultra hebkého hodvábneho silikónu prvotriednej lekárskej kvality, ktorý je bezpečný pre ľudskú pokožku, ktorú pohladí s neuveriteľnou nežnosťou. Má skvelý zaguľatený tvar hlavičky, ktorá skvele padne na svoje miesto a zakončený je očkom, vďaka ktorému sa s ním dobre manipuluje. Chvíle s týmto novým fešákom si môže vychutnať kedykoľvek sama, alebo vás pozvať na vzrušujúcu jazdu vo dvojici. Fantázia bude pracovať na plné obrátky, rovnako ako jeho výkonný motor s tichým chodom, ktorý nevyruší vaše intímne momenty plné rozkoše. Avšak jeho modernú technológiu PleasureAir, ktorá ponúka unikátnu bezdotykovú stimuláciu klitorisu pomocou tlakových vĺn si ihneď obľúbi. 11 fascinujúcich pulzačných režimov v kombinácii s 10 vibračnými rytmami vynesie jej túžbu až na vrchol erotickej extázy. Milióny spokojných užívateliek hodnotia tento spôsob dráždenia ako jednu z najúžasnejších ciest ako dosiahnuť skutočne bohaté a veľmi rýchle uspokojenie. Je tiež ideálny pre mokré hrátky v sprche či vo vani, pretože je plne vodotesný a nabíja sa pomocou magnetického USB kábla. Viac informácií vrátane návodu na použitie nájdete tu.

Aby ste si mohli užiť výnimočnú romantiku a uvoľnili sa pred touto vzrušujúcou výpravou do sveta erotiky, bude pre vás pripravená fľaštička vynikajúceho prírodného višňového likéru, ktorý naladí vaše chuťové bunky a omámi všetky vaše zmysly. Bol vyrobený maceráciou čerstvých višní v jemnom liehu s pridaným korením. Spoločne s dvomi čokoládovými pralinkami v tvare srdca s orieškovým podtónom podporíte mimoriadnu atmosféru, pretože je kvalitná čokoláda prírodné afrodiziakum, takže perfektne padne do vášho víru vášne a navnadí neutíchajúci túžbu. Magnetická príťažlivosť, ktorá bude doslova hmatateľná vás posunie o ďalší level vyššie.
Staňte sa v jej očiach neodolateľným gentlemanom, ktorý jej dopraje neopakovateľné dávky vrcholov a splní jej sen. Farba darčekového balenia sa môže v závislosti od skladových zásob zmeniť.

Prečo si vybrať FLAGRANTI PASSION BOX No.5:

  • elegantná darčeková krabička poteší vzrušujúcou pomôckou všetky ženy
  • spoločne so skvostnou višňovkou a čokoládovými pralinkami vytvoríte vzrušujúcu atmosféru
  • čokoláda pôsobí ako prírodné afrodiziakum a navodí iskrivú náladu
  • jedinečný vibrátor s dokonalým bezkontaktným stimulátorom klitorisu
  • funguje na báze tlakových vĺn a prinesie neopakovateľné intenzívne orgazmy
  • pre svoju vodotesnosť ho možno využiť aj v sprche či vo vani
  • perfektný tvar a zvodný dizajn si obľúbite na prvý pohľad
  • dostupné exkluzívne iba vo FLAGRANTI

Parametre:


Farba: fialová, biela
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: vibrátor - celková dĺžka 15,5 cm, priemer tela 5,3 cm, vnútorný priemer hubičky 1,5 cm, vnútorný priemer očka v rukoväti 2,4 cm, višňovka - objem 100 ml, pralinky - 2 x 12 g
Vodotesnosť: áno
Vibrácia: áno
Pohon: Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Zloženie višňovky: Velejemný Lieh, Macerát z višní, Korenie, Cukor
Zloženie pralinky: Biela Čokoláda, Mliečna Čokoláda (Kakaová Hmota, Kakaové Maslo, Sušené Mlieko, Cukor, Prírodná Vanilka), Lieskovka (Lieskové Orechy 71%, Kokosový Cukor, Kakaové Maslo, Odtučnené Kakao, Farvivo
Obsahuje alkohol.
Parametre