Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Hydratačný depilačný krém pre citlivú pokožku Veet Men Silk & Fresh 200 ml

Hydratačný depilačný krém pre citlivú pokožku Veet Men Silk & Fresh 200 ml

Hodvábny depilačný krém pre mužov špeciálne určený pre citlivú pokožku. Nevysušuje, odstráni chĺpky za pár minút a dodá potrebnú hydratáciu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, sme síce drsní, ale ani pre nás nie je výsadou mať po holení porezanú a podráždenú pokožku. Zabudnite na nevzhľadné začervenanie a zarastené chĺpky a vyskúšajte tento depilačný krém Veet Men Silk & Fresh. Krém hodvábnej konzistencie bol vytvorený s ohľadom na mužov a ich citlivú pokožku. Jeho výraznou prednosťou sú ohľaduplné ingrediencie, ktoré ponúknu vynikajúcu hydratačnú schopnosť, takže nevysušuje, nedráždi a nezanecháva poranenia. Jednoduchou aplikáciou odstráni nežiaduce ochlpenie, či už ide o podpaží, hrudník alebo intímne partie a napriek tomu po ňom zostane pokožka jemná a vláčna. Vďaka tomu získate dokonale hladkú a čistú pokožku, ktorá sama o sebe pritiahne oveľa viac pozornosti, a to na dlhú dobu. Navyše je zloženie obohatené o extrakt koreňa ženšenu pravého, ktorý sa stará o celkovú vitalitu kože, vyhladzuje ju, hydratuje a tvorí kolagén, ktorý vypína jemné vrásky. Tiež je silným antioxidantom a eliminuje starnutie kože. Krém samozrejme nebráni použitiu aj ženám. Stačí naniesť tenkú vrstvu krému na požadované miesto tak, aby boli chĺpky úplne zahalené a vyčkajte 5 až maximálne 10 minút. Potom zotrite krém plastovou stierkou, ktorá je súčasťou balenia a umyte teplou vodou. A to je celé kúzlo.
Pripravte sa rýchlo a efektívne na rande a buďte úplne neodolateľní.
Upozornenie: Neprekračujte aplikáciu po dobu 10 minút. Pred použitím vždy vyskúšajte nežiaducu reakciu na malé časti kože, napríklad na predlaktie. Po aplikácii nepoužívajte po dobu 30 hodín parfumy, dezodoranty ani iné alkoholické prípravky. Tiež sa neodporúčajú dve aplikácie v rozmedzí 72 hodín. Depilované miesta neopaľujte.

Prečo si vybrať depilačný krém Veet Men Silk & Fresh:

  • unikátne zloženie vhodné pre citlivú pokožku mužov aj žien
  • šetrne odstráni chĺpky do 10 minút bez zranenia žiletkou
  • výrazné hydratačné a regeneračné schopnosti, nevysušuje a nedráždi
  • extrakt ženšenu ako silný antioxidant eliminuje starnutie kože
  • dokonale hladké a dlhotrvajúce oholenie
  • zabraňuje tvorbe zarastania chĺpkov
  • plastová stierka súčasťou balenia

Parametre:


Obsah: 200 ml
Zloženie: Aqua, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Potassium Thioglycolate, Calcium Hydroxide, Ceteareth-20, Talc, Glycerin, Parfum, Polyethylene, Sodium Gluconate, Panax Ginseng Root Extract
Parametre