ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Hydratačný a upokojujúci gél s Aloe Vera Missha Premium Cica Aloe

Hydratačný a upokojujúci gél s Aloe Vera Missha Premium Cica Aloe

Katalóg: NO5796
Fantastický gél s jedinečným zložením pre maximálnu hydratáciu, výživu a osvieženie pokožky. Upokojuje podráždenie, hojí drobné poranenia a jemne chladí.
10.00 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Chcete sa cítiť úplne dokonale po celý deň? Objavte v sebe zmyselnosť a doprajte si neuveriteľné pohodlie. Hydratačný a upokojujúci gél Missha Premium Cica Aloe bol špeciálne vyvinutý pre dlhotrvajúci báječný pocit. Jeho unikátne zloženie plné fenomenálnych ingrediencií ponúka vašej pokožke jedinečnú a bezkonkurenčnú hĺbkovú hydratáciu, starostlivosť a výživu, akú si viete predstaviť. Obsahuje niekoľko prírodných výťažkov, ako je napríklad plesnivec alpský, rozchodnica ružová, kôra chinovníka, japonské riasy a ďalšíe, avšak predovšetkým extrakt Aloe Vera, ktoré je po tisíce rokov známe svojimi blahodarnými liečivými, hojivými a regeneračnými účinkami. Technológia spracovania pri nízkych teplotách zaručuje dosiahnutie jeho najvyššej možnej kvality a zabraňuje zániku jeho skvelých vlastností. Tiež sa pýši obsahom pupočníka ázijského, ktorý zvyšuje pružnosť pokožky a skvele ju prekrvuje a v neposlednom rade sa chváli ľadovcovým mliekom a výťažkami z kozmatca kryštálového, ktoré fantasticky chladia, osviežujú a upokojujú podráždenú kožu, napríklad po opalovaní alebo po holení. Tento gél hodvábnej konzistencie sa skvele vstrebáva, nelepí, nezanecháva mastný film a je vhodný aj pre citlivú pokožku. Možno ho využiť aj ako masku na tvár aj ako výživu a hydratáciu vlasov. Jednoduchú aplikáciu ponúkne aj nádherná dizajnová uzatvárateľná dóza.
Vychutnajte si božské a nezameniteľné zážitky vášne na vlastnej koži.

Prečo si vybrať hydratačný a upokojujúci gél Missha Premium Cica Aloe:

  • dokonale hodvábny gél prvotriednej kvality ideálny pre citlivú pokožku
  • nelepí ani nevytvára mastný film
  • obsahuje niekoľko prírodných výťažkov, extrakt z Aloe Vera známy pre svoje blahodárne účinky
  • dokonale hydratuje a vyživuje pokožku
  • upokojuje a predchádza vzniku podráždenia a regeneruje kožu
  • perfektne chladí a osviežuje
  • vhodný pre celé telo a tvár aj na vlasy
  • nádherná dizajnová uzatvárateľná dóza

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 300 ml
Zloženie: Aloe Barbadensis Leaf Extract, Aqua, Glycerin, Dipropylene Glycol, Carbomer PEG-60 Hydrogenated Cator Oil, Chlorphenesin, Potassium Hydroxide, Parfum, Propanediol, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Disodium EDTA, Allantion, Centella Asiatica Extract, Sodium Hyaluronate, Tromethamine, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Dioscorea Japonica Root Extract, Leontopodium Alpinum Extract, Cetraria Islandica Extract, Hydrolyzed Corn Starch, Rhodiola Rosea Root Extract, Psidium Guajava Leaf Extract, Cinchona Succirubra Bark Extract, Abronia Villosa Leaf Extract, Chlorella Minutissima Extract, Ascophyllum Nodosum Extract, Algae Extract, Tripropylene Glycol, Laminaria Japonica Extract, Cladosiphon Okamuranus Extract, Beta-Glucan, Hydrolyzed Collagen, Sucrose, T-Butyl Alcohol, Propylene Glycol, Linalool, Limonene
Recenzie (0)
Parametre
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: