Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Gél intímny GOOD GIRL Libido 150 ml

Gél intímny GOOD GIRL Libido 150 ml

Intímny lubrikačný gél hodvábnej textúry s báječnou marhuľovou vôňou. Fantasticky zvlhčí intímne partie, zvýrazní potešenie a pripraví vás na jedinečné orgazmy.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Podporte svoju vášeň a neutíchajúci túžbu po báječných orgazmoch. Vychutnajte si plnými dúškami tento intímny gél GOOD GIRL Libido a vneste do spálne vlnu iskrivej fantázie a nezabudnuteľných okamihov. Gél strednej hustoty na vodnej báze má hodvábne hladkú a jemnú textúru, ktorá nelepí, nežmolkuje a ponúka extrémnu dlhotrvajúcu klznosť. Očarí vás jeho jemná marhuľová vôňa, ktorá sa vkradne do vašich zmyslov a omámi vaše myšlienky. Vďaka jeho unikátnemu zloženiu s prídavkami extraktov a olejov vám prinesie výrazné potešenie, navodí vzrušujúcu náladu a nakopne vaše libido pre ešte intenzívnejšie zážitky rozkoše. Je dermatologicky testovaný a nedráždi pokožku. Dodáva jej výnimočnú vláčnosť a hydratáciu, rešpektuje prirodzené pH vaginálneho prostredia a fantasticky zvlhčí intímne partie pre maximálne pohodlie pri milostných hrátkach. Možno ho použiť aj análne a je kompatibilný s latexovými prezervatívmi aj s erotickými pomôckami všetkých dostupných materiálov. Praktická fľaštička s dávkovačom uľahčí jeho aplikáciu.
Znásobte svoje orgazmické pocity a dostaňte sa na vrchol erotickej extázy.

Prečo si vybrať intímny gél GOOD GIRL Libido:

  • mimoriadne vzrušujúci gél na vodnej báze podporí funkciu libida a intenzívnu sexuálnu náladu
  • zamatovo jemná textúra hustejšieho charakteru
  • dokonale hydratuje pokožku a rešpektuje prirodzené pH
  • iskrivé zloženie s ľahkou vôňou marhúľ ponúkne vynikajúce zvlhčenie
  • fantastický dlhotrvajúci klzný efekt
  • nezanecháva fľaky a je ľahko zmývateľný vodou
  • dermatologicky testovaný pre vaginálne aj análne hrátky
  • kompatibilný s erotickými pomôckami aj s prezervatívmi
  • praktická fľaštička s dávkovačom

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 150 ml
Vôňa: ovocná
Zloženie: Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Cocoate, Levisticum Officinale Root Extract, Panax Ginseng Extract, Tocopheryl Acetate, Oeonthera Biennis (Evening Primrose) Seed Oil, Arginine, Methyl Nicotinate, Tetrasodium EDTA, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Parfum, Alpha-Hexylcinnamaldehyde, di-Citronellol, D-Limonene, Linalool
Upozornenie: Vzhľadom na situáciu COVID-19 a výpadkom výrobcov a dovozcov sa môžu uzávery fľaštičiek a ich farby líšiť od fotografií na webových stránkach.
Parametre