ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Intímny mycí gél Australian Bodycare Femi Daily 100 ml

Intímny mycí gél Australian Bodycare Femi Daily 100 ml

Hodvábny gél s prírodným Tea Tree olejom proti intímnemu diskomfortu. Stará sa o pokožku a jej pH, uľavuje od svrbenia a vysúšania a zabraňuje zápachu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Trápi vás diskomfort v oblasti intímnych partií? Zatočte s ním raz a navždy a vychutnajte si život s úsmevom na perách vďaka vášmu úplnému komfortu. Tento intímny gél Australian Bodycare Femi Daily vám zaistí dokonalé pohodlie. Bol vyvinutý špeciálne pre ženy, aby okamžite poskytol pocit úľavy. Vďaka jeho úžasnému prírodnému zloženiu s obsahom austrálskeho Tea Tree oleja prvotriednej kvality pomáha predchádzať suchosti, svrbeniu a podráždeniu pohlavných orgánov. Aktívne zaistí pokožke zvláčnenie a výnimočnú hydratáciu, upokojuje a dodáva nezameniteľnú sviežosť. Rešpektuje prirodzené pH ženskej sliznice a chráni prirodzenú mikroflóru pokožky. Spoločne s báječnou bylinkovou vôňou a vlastnostiam Tea Tree oleja reguluje nepríjemný zápach. Je dermatologicky testovaný a jeho účinky odstránenia svrbenia boli potvrdené klinickou štúdiou. Je možné ho používať každý deň a balenie 100 ml vám vystačí na 3 až 5 týždňov. Primerané množstvo naneste čistými prstami na pokožku intímnych partií.
Zabudnite na nepríjemnosti a buďte pripravená vždy na vzrušujúce rande.

Prečo si vybrať intímny gél Australian Bodycare Femi Daily:

  • výnimočný gél pre ženy proti diskomfortu vonkajších pohlavných orgánov
  • jedinečné prírodné zloženie obohatené o austrálsky olej z Tea Tree
  • zamedzuje suchosti a upokojuje príznaky podráždenia
  • rešpektuje pH pokožky a chráni prirodzenú rovnováhu mikroflóry
  • dermatologicky testovaný gél s účinkami podloženými klinickou štúdiou
  • vhodný na každodennú hygienu
  • očarujúca bylinková vôňa zabraňuje vzniku zápachu

Parametre:


Vôňa: bylinná
Obsah: 100 ml
Zloženie: Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, 4-Terpineol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Caproyl Prolinate, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Phenylpropanol, Methylpropanediol, Caprylyl Glycol, Citric Acid
Parametre