Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Kolík análny Booty Sparks LED Light small black

Kolík análny Booty Sparks LED Light small black

Elegantný análny Booty Sparks LED Light small v čiernej farbe so svietiacim LED panelom. Vyrobený zo silikónu, má 7 vibračných režimov na diaľkové ovládanie.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ste začiatočníci a chceli by ste spoznať skvostnú análnu stimuláciu? Pre mnohé páry je táto aktivita skôr tabu. Začnite s análnym dráždením štýlovo a hravo. Análny kolíček Booty Sparks LED Light small v elegantnej čiernej farbe vás bude zaručene baviť. S týmto kolíčkom nemusíte mať žiadny strach. Je maličký, má veľmi úzku špičku pre ľahké zavádzanie, flexibilné telo a širokú bezpečnostnú základňu. Krásne vyplní váš vnútorný priestor a vďaka 7 silným vibračným a pulzačným režimom podráždi vaše nervové zakončenia. O tie sa postará výkonný motor. Kolíček je vyrobený z ultra jemného a zamatovo hebkého silikónu prémiové kvality tak príjemného na dotyk, že sa budete tešiť až sa s ním pomazlíte. Spolu s kvalitným lubrikantom bude úžasne kĺzať a pohladí vašu pokožku s neuveriteľnou nežnosťou. Na základni nájdete ovládacie tlačidlo a zlatú plochu z odolného ABS plastu, ktorá sa po zapnutí kolíka premení na farebnú diskotéku. 5 premenlivých farbičiek vďaka LED osvetlenému panelu. Pre zaujímavé párové hrátky je kolík na diaľkové ovládanie. Môžete tak kolík zasunúť a dať ovládač do ruky svojmu partnerovi. Napätie, kedy spustí vibrácie vytvorí vzrušujúcu atmosféru. Ovládač má dosah až 15 metrov a poháňa ho jedna batéria typu CR 2032, ktorá je súčasťou balenia. Kolíček je vodeodolný pre ľahšiu údržbu a dobíjanie je pomocou priloženého USB kábla.
Nebojte sa experimentovať a vytvorte v spálni originálnu svetelnú análnu show.

Jednoduché ovládanie vám ešte spríjemní vaše hrátky. Podržte tlačidlo power na boku základne po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Kolíček vás privíta LED podsvieteným panelom a to znamená, že ste v pohotovostnom režime. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla zapnete a meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power na 3 sekundy.
Pre použitie diaľkového ovládača zapnite kolíček do pohotovostného režimu. Potom krátkymi stlačeniami tlačidla power na ovládači zapínate či vypínate vibrácie. Jednotlivé režimy vibrácií meníte krátkymi stlačeniami tlačidlami so symbolom vlniek (vľavo a vpravo). Môžete tiež meniť LED svetlo a to krátkymi stlačeniami tlačidla + a -. Tlačidlom + meníte rýchlosť automatické sekvencie farieb a tlačidlom - ovládate jednotlivé farbičky.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať kolík análny Booty Sparks LED Light small black:

  • elegantný a hravý análny kolíček vhodný aj pre začiatočníkov
  • flexibilné ohybné telo so širokou bezpečnostnou základňou
  • kvalitný zamatovo hebký prémiový silikón ozdobený zlatým ABS plastom
  • 7 silných vibračných a pulzačných režimov
  • podsvietená základňa s 5 farebnými kombináciami
  • diaľkové ovládanie s dosahom až 15 metrov
  • vodeodolné prevedenie
  • jednoduché ovládanie
  • kolík je nabíjateľný pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 9 cm, použiteľná dĺžka 7,5 cm, priemer 3,3 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x CR 2032 batérie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Typ:
Napájanie:
Materiál:
Farba:
Rozmery:
Celková dĺžka:
9,00 cm
Priemer:
3,30 cm
Zaradenie do kategórií